En ny versjon av Nissan Navara Off-Roader AT32 med diverse oppgraderinger er lansert.
En ny versjon av Nissan Navara Off-Roader AT32 med diverse oppgraderinger er lansert.

Oppgradert Nissan Navara Off-Roader AT32

På nye AT32 får man med doble ventiler, bredere hjulbuer, stivere fjæring og mulighet for elektronisk differensiallås, blant annet.

Publisert

Nissan Navara ble nylig oppgradert med ny motor og girkasse, nytt infotainment-system samt økt nyttelast. Nå er samme modifisering gjort på AT32-utgaven, som er et samarbeid med offroad-eksperten Arctic Trucks.

I tillegg er den ombygde bilen utstyrt med ny aluminumsbeskyttelse langs hele undersiden. Hjulene har fått nye felger med doble ventiler og hjulbuene er bredere. Understellet er hevet og oppgradert med blant annet stivere fjæring. Målet har vært å forbedre modellen til å bli mer effektiv og bedre å kjøre uten å gå på kompromiss med offroad-kjøreegenskapene. 

Doble ventiler forenkler prosessen med å justere til best mulig dekktrykk om man skifter mellom ulike underlag. Bilstein-understellet er forsterket og for kunder med spesielle behov for maks fremkommelighet uten for allfarvei, så er det også mulig å bestille modellen med elektronisk differensiallås på frontakselen.

Fordelene med vademulighet opp til 80 cm, særegne emblemer, stigtrinn og spesiell front- og hekkbeskyttelse er fortsatt blant særpregene på Nissan Navara AT32. Pickupen er tilgjengelig i Norge «i løpet av vinteren 2020», skriver Nissan i en pressemelding.

STILLING LEDIG: