Foto Cramo

Boels Rental kjøpt over 93% av Cramo-aksjene

Boels skal videre kjøpe alle aksjene i Cramo og søke om avnotering av Cramo-aksjer fra Nasdaq Helsinki Ltd.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Ifølge de endelige resultatene fra Aksjekjøpstilbudet, har Boels Rental nå kjøpt aksjer som representerer ca. 93,04% i Cramo.

- Jeg er glad og stolt over å kunngjøre at Cramo nå vil bli en del av Boels. Dette oppkjøpet gjør Boels til en ledende aktør i det europeiske utleiemarkedet. En perfekt posisjon for videre vekst. Økt geografisk tilstedeværelse og kundebase, gjør det mulig for oss å doble virksomheten vår og øke markedspåvirkningen. Sammen med Cramo kan vi utnytte utstyr, data, teknologi og kunnskap for å forbedre vår service til kundene. Jeg gleder meg til å samarbeide med Cramo siden selskapene våre passer godt både strategisk og kulturelt, sier Pierre Boels, administrerende direktør i Boels Topholding B.V.

Aksjeeiere som har akseptert tilbudet, skal ha fått utbetalt kjøpesummen 6. februar 2020, avhengig av tiden det tar for at bankene skal overføre betalingene.

Boels Rental besluttet å starte en ny tilbudsperiode for de gjenværende aksjonærene som starter 6. februar 2020 og utløper 20. februar 2020.

Boels intensjon er å kjøpe alle aksjene i Cramo og søke om avnotering av Cramo-aksjer fra Nasdaq Helsinki Ltd.

Siden eierandelen i Cramo vil overstige 90% av alle aksjene, vil Boels Rental uansett sette i gang prosessen for å innløse aksjer fra de aksjonærene som ikke aksepterte tilbudet, og derved oppnå eierskap til alle aksjer i Cramo. Dette vil bli gjort i samsvar med den finske aksjeloven.

Powered by Labrador CMS