Bilde fra The Tire i Køln 2018.
Bilde fra The Tire i Køln 2018.

Stor dekkmesse i juni

Kommende juni arrangeres dekkmessen The Tire for andre gang i Köln.

Publisert

Messen er ung, men har allerede slått hardt fra seg med sterke Koelnmesse i ryggen. Rundt 500 utstillere er allerede registrert, og besøkende kan forvente å se det siste innen dekk og tilhørende teknologier.

Dekkene blir stadig «smartere», og informasjon som kommer via dekk kan i en rekke sammenhenger benyttes til for eksempel å øke effektivitet, redusere slitasje, bedre sikkerhet etc. I tillegg til at produktnyheter vises, vil det holdes en rekke foredrag og innlegg under arrangementet 9.-12. juni.

Foruten dekkprodusenter, er program og utstillere satt opp for å tiltrekke oppmerksomhet fra dekkforhandlere, verkstedindustrien, resirkuleringsbransjen, regummiering og alle selskap som driver innen dekk og biler generelt.

Mobilitet er et stikkord, og dekkets rolle i økt mobilitet blant folk, vil diskuteres som eget tema. Videre vil nye produksjonsmetoder diskuteres. Blant annet vil det stilles ut en 3D-printer som produserer dekk ut fra karbon, meldes det.

Regummiering og bærekraftighet, er andre stikkord. Dekk i en sirkulær økonomi, blir stadig viktigere da vi er mer og mer avhengig av å ta vare på råstoffene.

Powered by Labrador CMS