Georg Risheim.
Georg Risheim.

Landsjef for Werksta Norge

Publisert

Skadeverksted-kjeden Werksta har ansatt Georg Risheim som landsjef for den norske delen av virksomheten. Risheim kommer fra Norges Automobil-Forbund, hvor han har vært ansvarlig for NAF Sentrene, som er NAFs egeneide kjede med bilverksteder, og Test & Kontroll-senter.  

Risheim har bred bakgrunn fra bilbransjen, og har gode kunnskaper om verksteddrift etter å ha jobbet med det siden 2010. Han starter i sin nye jobb i juni. 

- Georgs bakgrunn og lederkvaliteter vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge. Målet vårt er å bygge den beste kjeden med bilskadeverksteder i Norden, med den høyeste kundetilfredsheten, sier konsernsjef Werksta Catherine Sahlgren.

I NAF har Georg vært ansvarlig for 47 NAF Senter med 220 ansatte. Han har også vært ansvarlig for oppstart og utrulling av NAFs verksteder, som har vokst fra 0 til 20 verksteder på tre år. Før Georg startet i NAF, arbeidet han for Bertel O. Steen AS. 

- Etter 8 fine og spennende år i NAF gleder meg nå til å bli en del av Werksta teamet, og bidra til selskapets videre vekst i Norge. I tillegg til vekst, vil det å skape gode kundeopplevelser være av våre viktigste oppgaver. Målsetningen vår er å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder med bilskader, sier Risheim.