Frode Eggan er ny daglig leder i Børstads Transport AS, fra 1. desember. Lisbeth Myrvold Bjerve blir assisterende daglig leder og fortsetter også som HR-leder i selskapet. Hun er også en av selskapets eiere.
Frode Eggan er ny daglig leder i Børstads Transport AS, fra 1. desember. Lisbeth Myrvold Bjerve blir assisterende daglig leder og fortsetter også som HR-leder i selskapet. Hun er også en av selskapets eiere.

Børstads Transport får ny daglig leder

Familie-eide Børstads Transport AS er en virksomhet i Stjørdal med 120 medarbeidere og en omsetning siste år på ca. 227 millioner kroner.

Publisert

Styret i Børstad Transport (BT) har ansatt Frode Eggan (53) som ny daglig leder i Børstads Transport. Eggan kommer fra stillingen som flåteansvarlig i Tine Tanktransport og starter i jobben 1. desember i år.

Frode Eggan har lang erfaring fra transport- og logistikkbransjen, og har det siste året sittet i styret i selskapet.

- Vi har lært Frode å kjenne som en meget dedikert og dyktig leder som vi tror vil tilføre selskapet viktig kompetanse, sier styreleder Arve Løberg.

Styret har samtidig ansatt Lisbeth Myrvold Bjerve (49) som assisterende daglig leder i selskapet. Hun er i dag HR-leder i selskapet og skal fortsette i denne stillingen og blir i tillegg nestkommanderende. Hun er tredje generasjon i familieeide Børstads Transport.

- Både som eier og som hans nærmeste medarbeider ser jeg frem til å jobbe sammen med Frode. Vi har snakket godt sammen før ansettelsen og jeg er sikker på at dette blir en god løsning for selskapet, sier Lisbeth Myrvold Bjerve, som etter 22 år i familieselskapet får nytt ansvar i organisasjonen.

- En solid bedrift med mange dyktige og dedikerte medarbeidere

Frode Eggan kjenner Børstads Transport fra mange år tilbake, ikke minst fra sin tid i daværende Statoil, da BT var en viktig transportør for Statoil. Eggan jobbet 17 år i Statoil som transportsjef og har nå jobbet ti år i Tine. Han kjenner også familieeide transportselskap godt også fra styresiden, blant annet som styreleder i Nils Heggem Transport AS.

- Skulle jeg slutte i Tine, var dette en jobb som jeg kunne tenke meg. Jeg har alltid sett på Børstads Transport en som en solid bedrift med mange dyktige og dedikerte medarbeidere i hele organisasjonen. Jeg ser fram til å være med på å videreutvikle selskapet sammen med mange medarbeidere som jeg kjenner fra før og mange som jeg etter hvert vil lære meg å kjenne, sier Frode Eggan.

Han er bosatt på Byneset og vil pendle hver dag til anlegget på Sutterøleiret.

Avtroppende daglig leder

Styreleder Arve Løberg uttrykker stor takk til avtroppende daglig leder Per Arne Aasen som siden mai 2018 har gjort leder-arbeidet for Børstads Transport. Han blir om noen måneder pensjonist.

- Per Arne har levert gode økonomiske resultater og kan med god samvittighet overlate et veldrevet selskap til sin etterfølger. Vi takker Per Arne for fin innsats, sier styrelederen.

Kjører blant andre for Felleskjøpet og St1

Børstads Transport er en virksomhet i Stjørdal med 120 medarbeidere og en omsetning siste år på ca. 227 millioner kroner.

Selskapet driver blant annet transport av fôr til norske bønder gjennom en langsiktig avtale med Felleskjøpet, transport av petroleumsprodukter for St1 og innhenter avfall for en rekke store og små virksomheter i hele Trøndelag.

Selskapet har passert 75 år og er familieeid av Kari og Sverre Myrvold, og døtrene Karianne Myrvold og Lisbeth Myrvold Bjerve.