John Landin skal lede Peab Anleggs virksomhet på Østlandet og Vestlandet.

Landin ny avdelingssjef i Peab Anlegg

John Landin er på plass som ny sjef for Peab Anlegg, avdeling Sør, med ansvar for virksomheten på Østlandet og Vestlandet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Landin kommer fra jobben som avdelingssjef for Peab Anlegg Infra i Sverige. Han har jobbet i Peab i Sverige siden 1986, og hatt flere ulike roller, blant annet anleggsleder, prosjektleder og distriktssjef.

- John har lang erfaring fra Peab-konsernet og fra komplekse prosjekter. Han er en jordnær leder, med en åpen og inkluderende lederstil, sier Johan Hansson, administrerende direktør i Peab Anlegg.

130 medarbeidere

Peab Anlegg, avdeling Sør består av rundt 130 funksjonærer, fagarbeidere og lærlinger. Typiske prosjekter er veibygging, bruer, jernbane samt veidrift og veivedlikehold.

Avdelingen har spesialkompetanse innenfor miljøprosjekter for rengjøring og fornying av fjordbunn og havnebasseng.

- Avdelingen består av ansatte med bredt sammensatt erfaring og kompetanse. Johns ansvar, sammen med resten av avdelingsledelsen og de ansatte, er å videreutvikle organisasjonen, med mål om at medarbeiderne skal trives på jobb, at vi har fornøyde kunder og en solid lønnsomhet, sier Hansson.

Ser frem til å jobbe i Norge

Den nye avdelingssjefen er veldig motivert for å jobbe i Norge, og ser det som en spennende utfordring.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med alle mine nye kolleger, nye kunder og helt et nytt marked. Sammen skal vi bygge gode team og arbeidslag, vi skal utvikle mennesker, se organisasjonen vokse og skape god lønnsomhet for Peab, sier han.

Powered by Labrador CMS