Svevia blir kunde hos Iver

Svevia, som driver virksomhet på over 100 steder i Norge og Sverige, og som har 1900 ansatte, har valgt Iver som ny leverandør av IT-tjenester.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De neste tre årene skal Iver levere klienter og andre mobile enheter som en tjeneste, noe som i løpet av avtaleperioden vil utgjøre rundt 4500 enheter for Svevia.

Svevia bygger og vedlikeholder veier og infrastruktur, og ble etablert 1. januar 2009 ved at produksjonsavdelingen i Vägverket ble omdannet til et frittstående aksjeselskap. Svevia har flere veidriftkontrakter i Norge og norske underselskap.

Avtalen med Iver omfatter også tilleggstjenester som livssyklusadministrasjon, installering, logistikk og lagerstyring.

- Iver gir oss mulighet til å fokusere på kjernevirksomheten vår ved at de tar seg av leveransen av moderne arbeidsplasser til brukerne, sier Emil Tjälldén, som er enhetssjef for drift og infrastruktur i Svevia.

- Hos Iver er vi selvfølgelig veldig stolte over tilliten Svevia viser oss. Svevia er en stor organisasjon og en svært kompetent innkjøper av IT-tjenester. Med et stort personlig engasjement og en proaktiv tilnærming skal vi sørge for at vi blir en langsiktig og bærekraftig partner som bistår Svevia på det norske og det svenske markedet, sier regionsjef Magnus Furmarker i Iver.

Iver utvikler og leverer tjenester innen IT-drift, høysikkerhetsløsninger og applikasjonsutvikling til mellomstore og store bedrifter og organisasjoner samt til offentlig sektor. Selskapet har hovedkontor i Stockholm og driver virksomhet i Norge og Sverige.

Powered by Labrador CMS