Spesialistene i MS-RT har utviklet designet som nå er tilgjengelig på Ranger-modellen MS-RT. Det sporty designet er inspirert av M-Sport Ford World Rallys Fiesta WRC (som står på tilhengeren på bildet).
Spesialistene i MS-RT har utviklet designet som nå er tilgjengelig på Ranger-modellen MS-RT. Det sporty designet er inspirert av M-Sport Ford World Rallys Fiesta WRC (som står på tilhengeren på bildet).

Ford lanserer rallyinspirert Ranger-variant

Ford annonserte i dag at Ford Ranger kommer som en eksklusiv modifisert rallyinspirert preimum-variant. Norge er et av de markedene i Europa som nå vil tilby nye Ranger MS-RT.

Publisert Sist oppdatert

Spesialistene hos det britiske rallypåbygg-selskapet MS-RT har utviklet et rallydesign som nå er tilgjengelig for dem som ønsker at pickupen deres skal skille seg ut i mengden. Det sporty designet er inspirert av M-Sport Ford World Rallys Fiesta WRC.

- Ranger MS-RT er utviklet for kunder som vil ha alle Rangerens unike egenskaper som arbeidsbil, men samtidig ønsker et rallyinspirert design og eksklusiviteten som vår MS-RT-serie kan by på. Med det eventyrlige Ranger-salget vi har hatt de siste årene, vet vi samtidig at mange av kundene ønsker noe som virkelig står ut i mengden, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

Pickupen blir tilgjengelig hos norske Ford-forhandlere fra sommeren 2021.

Utstyr og priser

Den er utviklet med utgangspunkt i en Ranger Wildtrak. Det betyr at den har mer enn ett tonn nyttelastkapasitet og kan fås både som Rap Cab og Double Cab.

Skinnseter med oransje sømmer og MS-RT-logoer godt synlig, er noe av det som tilbys i Ranger MS-RT.
Skinnseter med oransje sømmer og MS-RT-logoer godt synlig, er noe av det som tilbys i Ranger MS-RT.

Ranger MS-RTs eksteriør inkluderer en unik håndbygd front med karbondetaljer rundt både grill og tåkelys. De breddede sideskjermene, sammen med 20 tommers OZ Racing aluminiumsfelger, MS-RT sideskjørt og karbon-detaljer på sidespeilene gir pickupen en enda mer sporty fremtoning.

Den har lakkfargene Frozen White, Sea Grey eller Agate Black, MS-RT logoer og en aerodynamisk sportsbar.

Innvendig er den kledd med skinn og med oransje kontrastsømmer, den har stemningsbelysning og oppvarmede forseter. Matter og beskyttelsesplater inni kupeen er preget med MS-RT-logo i tillegg til andre detaljer.

Fords Sync3 infotainmentsystem kan styres fra den 8 tommers store berøringsskjermen. Herfra kan også ryggekamera hjelpe når man skal parkere eller til å treffe presist når man rygger inntil en tilhenger for påkobling.

- For 714.215 kroner får du en svært godt utstyrt MS-RT Rap Cab. Som Double Cab koster Ranger MS-RT 738.625 kroner, skriver Ford i en pressemelding.

Motor og girkasse

Innstegslist of Limited Edition-nummer.
Innstegslist of Limited Edition-nummer.

Under panseret er Fords Bi-turbo-213 hk sterke 2-liters EcoBlue dieselmotor. Sammen med en 10-trinns automatgirkasse, som er den samme som blir brukt i Ford Mustang, har man inntil 500 Nm dreiemoment, en nyttelastkapasitet over ett tonn og kan trekke inntil 3,5 tonn.

- Markedets bredeste modellutvalg blir enda større med MS-RT

Ford Ranger ble den mest solgte pickupen i Norge i 2020. Den ligger også an til å bli den mest solgte pickupen i Europa for femte året på rad.

- Vi har allerede markedets bredeste modellutvalg, fra XLT, Limited og Wildtrak til spesialmodeller som Thunder og ikke minst ekstremvarianten Ranger Raptor. Med den nye modellen MS-RT kan nå enda flere kunder finne pickupen som passer akkurat deres bruk, behov og image, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

Powered by Labrador CMS