ILLUSTRASJONSFOTO: Bildet er fra en tidligere tunneljobb som BMO Entreprenør har utført.

Nye kontrakter til BMO Entreprenør

Endúr ASAs datterselskap, BMO Entreprenør, opplever svært godt ordretilgang om dagen. Denne uken har selskapet signert to kontrakter og ligger svært godt an til å sikre seg ytterligere to.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi opplever en betydelig etterspørsel etter tjenestene vi leverer. Spesielt ser markedet for rehabilitering av infrastruktur sterkt ut fremover, sier Jeppe Raaholt i BMO Entreprenør.

Torsdag denne uken ble tilbudene for rehabilitering av Hamangtunnelen åpnet. Tunnelen ligger i Sandvika i Bærum og har vært stengt i rundt ett år, mens det har pågått arbeid på det lokale veinettet.

Åpningsprotokollen viser at BMO Entreprenør er laveste tilbyder med en tilbudssum på ca. 25 millioner kroner.

- Dette er et prosjekt som passer oss svært godt. Våre dyktige medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring med rehabilitering av betongkonstruksjoner, sier avdelingsleder i BMO Entreprenør, Bent Asbjørnhus.

Tunnelen som sto ferdig i 1983 og er 330 meter lang. Nå er altså tiden moden for en større rehabilitering. Arbeidet skal gjennomføres i perioden frem til 1. oktober i år og innebærer i hovedsak betongrehabilitering og støping av nye betongvegger i hele tunnelens lengde, i tillegg til utskifting av store deler av det elektriske anlegget.

Oslo Havn og Bane Nor

Dette er imidlertid bare én av flere kontrakter som BMO har sikret seg den siste uken.

I løpet av kort tid har selskapet nemlig også signert avtaler om vedlikehold for Oslo Havn KF og bruforsterkning på Kongsvingerbanen for Bane Nor.

Førstnevnte gjelder drift og vedlikehold for sporområdene til Oslo havn og har en varighet på to år, med opsjon på ytterligere to år. Arbeidene på Kongsvingerbanen er vedlikehold og forsterkninger av to bruer.

Dette er et arbeid som begynner i mars og som ferdigstilles i løpet av sommeren.

Lavest på tilbudsåpning

I tillegg er BMO Entreprenør også lavest ved åpning av tilbudene på bruvedlikehold i Finnmark i 2021 og 2022. Avtalene har samlet et volum på i underkant av 50 millioner kroner og det aller meste skal gjennomføres i inneværende år.

- Jeg gleder meg spesielt over at vi er ekstremt konkurransedyktige når det er kontrakter som vi mener passer oss godt, sier Raaholt.

Endúr er et norsk industrikonsern med røtter som strekker seg over 160 år tilbake i tid. Konsernet har aktiviteter over hele landet og spisskompetanse innen havbruk, marin infrastruktur, maritime næringer og energi.

- Rehabilitering av infrastruktur er ett av våre viktige satsingsområder. Jeg er derfor svært tilfreds med de nye kontraktene, sier konsernsjef i Endúr ASA, Hans Olav Storkås.

Powered by Labrador CMS