Bulders nye verksted på Lindeberg.

Bulder verksted etablerer seg på Lindeberg

Bulder Verksted åpner nytt verksted for personbil, lastebil og maskiner i Lillestrøm kommune.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Verkstedet vil ligge sentral i det nye industriområdet på Lindeberg i Lillestrøm (Viken), med kort vei for kunder til jernbanestasjonen. Verkstedet vil være tilknyttet Meca Tungbil-kjeden og vil åpne 2. august. 2021. Her vil man utføre, PKK, service, reparasjoner og årskontroll på alle typer maskiner og kjøretøy.

- Bulder Verksted har fokus på faglig kompetanse og profesjonalitet. Våre mekanikere er til enhver tid oppdatert, med de nyeste av programvare og kurs i markedet. I tillegg til dette bruker vi alltid original-deler, så kunden skal føle seg trygg når de leverer bilen på vårt verksted, skriver Bulder i en pressemelding i forbindelse med nyheten.

Det blir mulighet for kunder og signere firmaavtale hos Bulder Verksted på Lindeberg. En slik avtale skal sikre kunden kortere responstid og gi bedre forutsigbarhet. I løpet av 2021 vil man også kunne tilby serviceavtaler for lastebiler på verkstedet.

- Gjennom samarbeidet med Meca og Meca tungbil er vi sikret Norges beste delelogistikk. Meca er en ledende grossist mot bilbransjen i Norge og er i dag totalleverandør av bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk, verkstedsutstyr, smøreoljer og deler og utstyr til alle typer kjøretøy. Gjennom 25 ekspresslagre dekkes hele landet med bransjeledende logistikk, sier konsernsjef i Bulder Verksted, Roger Langhelle.

- Markedet har et stort behov for nye frittstående verksteder, og jeg har stor tro på den nye etableringen på Lindeberg. Vi ser stor etterspørsel etter våre tjenester i området rundt Gardermoen, og kundene våre ønsker et konkurransedyktig alternativ til merkeforhandlerne, sier han videre.

Bulder Verksted har en målsetting på sikt om å øke sin markedsandel i Norge, og har en strategi om vekst gjennom oppkjøp eller fusjonering med andre verksteder.

Powered by Labrador CMS