Salgssjef nord i Cramo, Tomas Røise.

Europas nordligste Cramo-avdeling bytter lokaler

- Vårt tidligere lokale var ikke godt nok tilpasset våre behov, så vi måtte ta grep, sier salgssjef nord i Cramo, Tomas Røise.

Publisert

Cramo avdeling Tromsø rigger for vekst ved å flytte inn i nye og større lokaler på Skattøra. Nå skal maskinparken tilpasses det regionale utleiemarkedet i nord, med fokus både på Troms og Finnmark.

- Vårt tidligere lokale var ikke godt nok tilpasset våre behov, så vi måtte ta grep. De siste tre årene har vi jobbet med å finne et lokale som kan sikre oss den veksten vi ønsker i Tromsø og omegn. Nå er jeg glad for at vi endelig er i hus på Skattøra, forteller salgssjef nord i Cramo, Tomas Røise.

Røise, som kom til Cramo i 2016, forteller at den nye avdelingen er i full drift selv om ikke alle funksjonene er helt på plass.

Cramo har flyttet til Skattøraveien 8 i Tromsø.

- Med totalt 1400 m² inneareal har vi nå et større og bedre tilpasset lager for utstyret vårt. Et temperert lager er viktig i et kystnært og kaldt klima – ikke minst med tanke på å sikre sensitiv elektronikk. Nå jobber vi med å få ferdigstilt både nytt verksted og vaskehall, sier Røise.

Europas nordligste avdeling

Avdelingen, som nå er flyttet til Skattøravegen 68 i Tromsø, er Europas nordligste Cramo-avdeling. Det betyr samtidig at de åtte ansatte i Tromsø ikke bare jobber med prosjekter i Troms, men også sørger for utstyr til samarbeidspartnere i Finnmark.

- Det er viktig for oss å kunne sikre utstyr til ulike prosjekter i hele regionen, enten de ligger i Tromsø, Hammerfest, Kautokeino eller Karasjok. Store avstander er håndterbare så lenge man planlegger godt – og avstander er vi vant med her nord, sier Røise.

Varme, lys og strøm

Cramo investerer rundt 300 millioner kroner i nytt utstyr i år, og det kommer også avdelingen i Tromsø til gode.

- Det handler om å tilpasse utstyret etter markedssituasjonen der du er. Vi har en lang mørketid, og det er derfor stor etterspørsel etter utstyr relatert til varme, lys og strøm. Men med de utvidede investeringene i utstyrsparken får vi også nytt anleggsutstyr, slik som nye gravemaskiner og lifter, sier Røise.

- Her nord merker vi lite til konjunktursvingningene enn så lenge. Det er fortsatt betydelig aktivitet både på offentlig og privat side. I så måte handler det om å være skjerpet slik at vi kan sikre oss nye andeler av et regionalt marked med betydelig konkurranse. Nye lokaler gjør oss bedre rustet til denne jobben, avslutter salgssjef nord i Cramo, Tomas Røise.

Powered by Labrador CMS