Fra Felleskjøpet til Nellemann Machinery

Kenneth Lund Strand er ansatt hos Nellemann Machinery.

Publisert Sist oppdatert

Kenneth Lund Strand er nå hentet inn for å styrke satsingen på park og anlegg hos Nellemann Machinery som importerer Kubota traktorer og gressklippere til proffmarkedet.

- Etter å ha brukt de siste tre årene med å profesjonalisere brukthåndteringen til Felleskjøpet ved å etablere Bruktsenteret, er jeg glad for å igjen jobbe med det jeg synes er aller morsomst. Nemlig park og anlegg. Selv om Kubota er godt representert, er det samtidig en utfordrer til det mer etablerte. Ikke minst er Kubota et av de merkene med absolutt høyest kvalitet, sier han i en pressemelding fra Nellemann Machinery.

Fornøyd arbeidsgiver

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier han er veldig glad for at Kenneth takket ja til tilbudet om å «bidra til å styrke laget ytterligere».

- Kenneth er en bransjeveteran med både godt nettverk og rykte. Nå er han på riktig sted, og vi ser frem til at han kommer i gang med å bruke sin unike kompetanse for å styrke Nellemann Machinery og Kubota sin posisjon på det norske markedet, sier han.

«Hjemme» igjen

Kenneth begynte sin karriere i Felleskjøpets datterselskap Reinhardt Maskin i 2006 hvor han jobbet som mekaniker på John Deere parkmaskiner. Han ble deretter maskinselger i Felleskjøpet Park og Anlegg. Fra 2019 til og med nå, jobbet han med å etablere Felleskjøpets Bruktsenteret.

- Jobben i Bruktsenteret har både være lærerik og utfordrende. Jeg føler jeg har gjort mitt der nå, og at det nå er på tide å jobbe med det jeg er best på. Det er ingen tvil om at jeg har savnet kundene og markedet i form av for eksempel borettslag, idrettslag og entreprenører, sier han.

Powered by Labrador CMS