GLAD I JOBBEN: Fredrik Saugstad liker å bevege seg rundt i anleggsbransjen: – Å få møte så mye fine folk med så mye kunnskap over hele landet, er et privilegium, sier han.

Fredrik Saugstad begynner i Anlegg&Transport

Etter 15 år i Anleggsmagasinet, de siste åtte som redaktør, er Fredrik Saugstad klar for Anlegg&Transport og AT.no. – Drømmejobben, slår 46-åringen fast.

Publisert Sist oppdatert

Saugstad begynner i Anlegg&Transport 1. januar 2024. Der skal han jobbe sammen med redaktør Klaus Eriksen og resten av A&T-gjengen, både i det tradisjonsrike magasinet og på AT.no.

– Jeg gleder meg til å ta fått på nye oppgaver sammen med en A&T-gjeng jeg har et svært godt inntrykk av. Dette er en godt sammensveiset redaksjon med mye kunnskap og erfaring innen fagfeltene jeg liker å skrive om. Jeg tror dette er drømmejobben, sier Saugstad.

«Jovial reporter»

– Drømmesignering, repliserer A&T-redaktør Klaus Eriksen:

– Fredrik er en av de flinkeste og mest joviale reporterne i Anleggs-Norge. Han har et enormt nettverk i bransjen, og hans standing «der ute» er enestående.

Til sammen har Saugstad og Eriksen 30 års erfaring med rapportblokk og kamera i grøfter, brakker, verksted og på konferanser.

Masse erfaring

Fredrik Saugstad (46) er opprinnelig fra Sarpsborg og bor nå i Røyken, Asker med samboer. 

Har jobbet 15 år i Anleggsmagasinet, først som frilansjournalist fra 2008, fast ansatt journalist fra 2012 og redaktør fra 2015. I tillegg til å ha jobbet som journalist i Transportmagasinet og tungt.no.

Erfaringen spenner fra anleggsarbeider og sjåfør, til portør og motorjournalist.

Har utdanning fra Norges Markedshøyskole innen informasjons og samfunnskontakt og tilbrakte førstegangstjenesten i radiorommet på Kystvaktskipet Andenes. 

Fra nå av blir han å se i A&T-jakke, i felt eller på kontoret på Sofiemyr.

– Det er vel ingen andre yrker man kan gjøre nøyaktig dette: Å få møte så mye fine folk med så mye kunnskap over hele landet som samtidig er så uhøytidelige og hyggelige, mener jeg er en unik kombi i denne bransjen. Jeg har fått gjøre dette i 15 år allerede som sagt og er takknemlig for det. Nå skal jeg gå til «konkurrenten», noe jeg tror vil gå bra, sier han.

Powered by Labrador CMS