FLERE EIERE(f.v.): Roger Kjenås, Jarl Rune Moltu Kjæmperud, Marthe Spiten, Vidar Backman, Hans Petter Nässelqvist, Sigbjørn Mørk og Knut Løvstuen representerer eierskapet, og arbeider også i selskapet. På bilene sees den nye GTS-logoen.

Geilo Tomteservice AS får flere inn på eiersiden

Selskapet har også nylig opprettet en avdeling i Hokksund i Nedre Buskerud.

– Geilo Tomteservice får flere inn på eiersiden, opplyser daglig leder Roger Kjenås.

Eierne av Geilo Tomteservice AS, på Geilo i Hallingdal, fremover er: Roger Kjenås Invest AS, Nässelqvist Eiendom AS, Eiendomspiten AS, Backman Holding AS, Løvstuen Holding AS, Sigbjørn Mørk og Jarl Rune Moltu Kjæmperud.

Alle eierne vil jobbe daglig i bedriften.

– Det å få flere inn på eiersiden som har både stort kontaktnettverk og lang og god erfaring er veldig positivt, sier Kjenås.

– Å jobbe sammen med en slik fremoverlent gjeng som har et felles mål, det er både inspirerende og moro, sier Hans Petter Nässelqvist som grunnla bedriften i 1992.

– Det er veldig moro å få tilbudet om å få være med på et slikt lag, bygge og skape noe fremover, sier Vidar Backman som er en av de nye eierne.

Avdeling i Hokksund

Det er også blitt etablert kontor i Hokksund som blir en base i nedre del av bedriftens markedsområde. Daglig leder opplyser at jobber har begynt å tikke inn, at flere ansettelser er gjort og at nye er på gang.

– Målet er å bli en ettertraktet entreprenør både for ansatte og kunder/byggherrer og kunne ta jobber i hele «Buskerud fylke», sier Kjenås.

Ordreboka på Geilo er bra gjennom hele sommeren og til vinteren er det mye brøyting. Totalt har selskapet regnet på jobber for ca. 200 millioner kroner de siste to månedene.

– Vi har fått bekreftet jobber på ca. 45 millioner kroner allerede, noe av dette starter opp allerede etter ferien, sier Kjenås.

Ny profilering

Biler, traktorer, utstyr og maskiner fra Geilo Tomteservice er et kjent syn nord i Hallingdal. Nå utvides området til også å gjelde Nedre Buskerud, og kjøretøy, maskiner og utstyr skal merkes med den nye logoen som vises på bildet øverst i artikkelen..

Geilo Tomteservice AS vil profilere seg fremover som GTS-as og maskiner og biler vil bli synlige rundt om i hele «Buskerud».

Før de nye eierne kom inn, var Geilo Tomteservice AS eid av Hans Petter og Wiebecke Nässelqvist og Rogder Kjenås (hovedaksjonær). Firmaet ble etablert av Hans Petter Nässelqvist i 1992 og ble AS i 2008.

Hans Petter har erfaring fra anleggsbransjen siden 1978, da han startet for seg selv, og kjøpte sin første gravemaskin en Atlas hjulgraver. Jobbene besto av grunnarbeid på tomter og mindre veiarbeid.

– Vi har med andre ord lang erfaring i bransjen, med alt fra små timeoppdrag til store entrepriser med varighet over flere år, sier daglig leder Roger Kjenås

Geilo Tomteservice AS har 25 ansatte, og hadde en omsetning på ca. 100 millioner kroner i 2022.

Powered by Labrador CMS