SOLGT OG LEVERT: Denne Reform Metrac H75 redskapsbæreren er nå hos Anleggsgartnermester Wikholm AS i Bergen.

Høster fra demorunde med Reform

KULSTAD MASKIN: I 2021 tok Kulstad Maskin AS over redskapsbærerne Reform, og i høst var selskapet på en demoreise på Vestlandet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I HYTTA: Morten Kulstad i Kulstad Maskin AS var godt fornøyd med messa da vi slo av en prat.

Reform Metrac H75-maskinen (75 hk) som sto på standen til Kulstad Maskin AS på Vei og Anlegg, ble levert til Anleggsgartnermester Wikholm AS i Bergen etter messa, og maskinen er et direkte resultat fra demoturen.

Utstyret

Maskinen er levert med Fischer 220 cm bred beitebusser i front, samt med Reitter Luttnig sand- og saltspreder bak. Alt ferdig montert fra fabrikken til Reform i Østerrike. Sand- og saltdosene kan styres fra skjermen i hytta, og volumet justeres etter hastigheten på maskinen.

SOLGT: Begge Energreen-maskinene på standen ble solgt på et par timer på åpningsdagen

Morten Kulstad i Kulstad Maskin er glad for at Reform nr. 2 nå er levert etter at selskapet hans fikk agenturet på maskinene i fjor. Tiden i etterkant er brukt til å forberede seg i markedet, og knytte til seg nye på salg og kontakter generelt. Kulstad legger til at det snart kommer en mindre modell med 70 hk som bare veier 2,5 tonn. Denne kan fraktes bak på henger med totaltvekt på 3,5 tonn.

Solgte Energreen

På Vei og Anlegg hadde Kulstad Maskin også med seg to Energreen terrenggående klippemaskiner som kan radiostyres, en stor og en liten.

- På messas åpningsdag var den ene solgt ved 09-tiden (altså før messa hadde åpnet), og den andre var solgt klokken 12.00, smiler Kulstad om salgssuksessen av maskinene.

Powered by Labrador CMS