Doppstadt Inventhor Type 6 med treakslet påhengsvogn-oppsett.
Doppstadt Inventhor Type 6 med treakslet påhengsvogn-oppsett.

Inventhor Type 6 - ny saktegående grovkvern fra Doppstadt

Inventhor Type 6 er Doppstads siste tilskudd i den nye generasjonen tunge knusere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Maskinen kombinerer det beste fra to verdener: Alle års erfaring fra DW 3060-serien og alle tekniske nyvinninger fra Inventhor Type 9.

- Resultatet er en grovknuser som er enkel å bruke, gir maksimal effektivitet i knusearbeidet og er uovertruffen lett tilgjengelig for service og vedlikehold, sier Morten Hansen hos importør OP System Norge AS.

Inventhor Type 6 er utstyrt med det patenterte VarioDirect Drive-konseptet. Dette betyr at valsens hastighet er variabelt tilpasset materialstrømmen, noe som skal gi optimal ytelse ved konstant hastighet.

Det gjør det også mulig å stoppe og starte knuseren under belastning. Og ved en blokkering, kan Vario-girkassen automatisk reversere valsen.

Innmating

Toakslet semi-versjon.
Toakslet semi-versjon.

Bruksområdene er for eksempel industriavfall, rivingsmaterialer, resirkulert tre, stubber, hageavfall, bio og husholdningsavfall.

Det sammenleggbare matebordet, «Smart Hopper», gir et stort innmatingsområde og den justerbare vinkelen styrer innmatingen optimalt.

Materialføringssystemet sørger for at kverneprosessen går jevnt. Den har et tippbeholdervolum på 2 m³, som kan økes til ca. 5 m³ ved hjelp av tilleggsfester. Matebordet kan enten lastes og vippes «batchvis», eller det kan settes i en passende vinkel slik at materialet automatisk glir inn i innmatingsområdet.

Inventhor Type 6 med beltefremdrift.
Inventhor Type 6 med beltefremdrift.

Inventhorens motkamluke, som åpnes bredt (90 grader), gjør det enkelt å få tilgang til hele kverneområdet. Dette betyr at vedlikeholds- og omkoblingsprosedyrer kan utføres raskt og trygt.

Raskt bytte med modulsystem

Den modulære utformingen av Inventhor Type 6 skal sikre maksimal tilgjengelighet for et bredt spekter av applikasjoner. I denne sammenhengen kan den også justeres til forskjellige materialer ved raskt å skifte ut hele kvernepakken.

Ulike utmatingstransportører kan monteres og byttes ut ved hjelp av det sentrale festesystemet. Som et resultat, tillater forskjellige beltelengder, implementering av ekstra høye utlastingshøyder og trinnløst justerbare båndvinkler.

Transport-løsninger og tekniske detaljer

Inventhor Type 6 er tilgjengelig som påhengsvogn, semitrailer eller beltet chassis.

Se tabellen nedenfor for motortyper, valselengder, -diameter og tenner med mer:

Powered by Labrador CMS