Inviterer bransjen til seminar om vasking av masser

Mineralteknikk AS satser fullt på vaskeanlegg og inviterer nysgjerrige kunder til eget seminar om vasking.

Publisert

- Vi får kontinuerlig forespørsler på løsninger for vasking (gjenvinning) av masser og produksjon av maskinsand fra våre kunder, i den forbindelse har et samarbeid med Terex Washing Systems vært et naturlig valg for fremtiden, sier Audun Ørbeck som er prosjektleder for Terex Washing Systems i Mineralteknikk AS.

Siden det er stor interesse og liten kompetanse på dette området i Norge, ønsker Ørbeck nå å samle noen av de fremste spesialistene innen både vasking av sand og vasking av gjenvinningsmasser til et gratis seminar 16. november på Gardermoen.

- Både produksjon av maskinsand og gjenvinning er de mest aktuelle temaene om dagen, mange opplever et behov for løsninger enten i konkurranse om jobber eller via myndighetskrav som øker i takt med det grønne skifte vi er inne i om dagen, sier Ørbeck.

Med dette seminaret ønsker Ørbeck at deltakerne skal få en innføring i vasking av masser, samt også få ideer til sine prosjekter, da det vil bli vist eksempler på ulike løsninger. De påmeldte får også mulighet til å ta et dypdykk i ulike temaer, der man kan lufte konkrete caser med noen av de fremste ekspertene på vaskeanlegg.

Se seminarprogrammet her.

Powered by Labrador CMS