EN ÆRE: Anne Kathrine Kalager er utropt til æresmedlem i NFF.

Kalager er nytt æresmedlem i NFF

OSLO: Anne Kathrine Kalager ble utnevnt til nytt æresmedlem i Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF).

Publisert Sist oppdatert

Tildelingen skjedde under åpningen av årets Fjellsprengningskonferanse på «SAS-hotellet» i Oslo sentrum torsdag 23. november 2023. Juryens begrunnelse for tildelingen er som følger:

Kandidaten har som tidligere æresmedlemskandidater bidratt til foreningens virke gjennom en årrekke. Kandidaten skiller seg kanskje mest ut med å ha bidratt i flere komiteer samtidig. Videre har ildsjelen jevnlig rekruttert medlemmer til å bidra aktivt inn i foreningens ulike komiteer og utvalg.

Kandidaten har sittet i foreningens styre i hele ti år og avsluttet med å være leder. Kandidaten har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo, og bidrar under mottoet: «Ingen oppgave er for stor og ingen for liten». Hvis det trengs hjelp, så brettes ermene opp.

Fra det siste året kan vi nevne: Flere bidrag til foreningens jubileumsarrangement, hjelp til å montere NFFs stand i Athen, ivrig korrekturleser, medlem i internasjonal komite og Informasjon og samfunnskontakt. Når vi i tillegg kan nevne at hun er foreningens «Voting delegate» i generalforsamlingen i ITA, så er det ikke lenger tvil om at styret har utnevnt Anne Kathrine Kalager som æresmedlem i NFF.

Powered by Labrador CMS