Bilde av Richard Modalen, Egil Johnsen (daglig leder i Landskapsentreprenørene), Alex Gulbrandsen, Tommy Skeie og Frank Olsen. Førstnevnte og sistnevnte selger sine aksjer i Anlegg & Naturstein til Landskapsentreprenørene AS.

Kjøper 60 prosent av aksjene i Anlegg & Naturstein

– De driver i et litt annet marked enn det vi gjør, og vi ser frem til dette samarbeidet, sier den nye eierens daglig leder.

Landskapsentreprenørene AS kjøper 60 prosent av aksjene i Anlegg & Naturstein AS. Det er Modalen Bygg ved Richard Modalen og Blindleie Concept ved Frank Olsen som selger sine aksjeandeler til Landskapsentreprenørene.

Tommy Skeie og Alex Gulbrandsen vil bli med videre som medeiere.

Anlegg & Naturstein AS ble etablert av Modalen, Olsen, Skeie og Gulbrandsen i 2018. De har sammen tatt selskapet dit de er i dag, og Landskapsentreprenørene skal nå hjelpe med å ta det neste steget.

Daglig leder i Landskapsentreprenørene, Egil Johnsen, sier at Anlegg & Naturstein vil drive videre som de gjør i dag, med den samme ledelsen.

– Vi går inn på eiersiden og tar sikte på å bidra med det vi er gode på. Vi ønsker å få til en god synergi mellom de to selskapene, sier han.

Anlegg & Naturstein har sitt arbeidsområde hovedsakelig i Lillesand og omegn, med hovedvekt på arbeid langs kysten.

– De driver i et litt annet marked enn det vi gjør, og vi ser frem til dette samarbeidet, sier Johnsen.

Powered by Labrador CMS