Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring.
Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring.

Klare for store prosjekter i nord

Garda Sikring har kjøpt Nordnorsk Veisikring AS. Med oppkjøpet posisjonerer selskapet seg i et område der store veiprosjekter er under planlegging.

Publisert

Garda Sikring tilbyr løsninger innen anleggssikring, objektsikring, områdesikring og veisikring. Gjennom de siste årene har veksten vært sterk og, selskapet er involvert i flere sentrale infrastrukturprosjekter i Norge.

Store veiprosjekter under planlegging i Nord-Norge

Mange store veiprosjekter er under planlegging i Nord-Norge, ikke minst Hålogalandsveien som er Nord-Norges største samferdselsprosjekt.

- Nord-Norge er et veldig spennende område der mange store veiprosjekter pågår eller er under planlegging. Nordnorsk Veisikring er et svært kompetent selskap med solid fartstid i vår bransje. Gjennom oppkjøpet styrker vi ikke bare vår posisjon i en viktig landsdel, vi får også tilført masse kompetanse gjennom erfarne og dyktige nye kolleger, hvor kultur og forretningsfilosofi passer som hånd i hanske med vårt datterselskap Trygg Vei. Nå vil vi bygge videre på posisjonen Nordnorsk Veisikring har etablert, samtidig som vi rigger oss for videre vekst og utvikling i regionen, forteller Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring.

Henter ut synergier

- Vi opplever en klar styrke med vår nasjonale geografiske tilstedeværelse. Denne styrkes ytterligere gjennom oppkjøpet og at vi nå får en ny lokasjon i Leinesfjord mellom Bodø og Narvik. Det gir oss store fortrinn for å kunne håndtere prosjekter enda mer effektivt i våre nordligste fylker. Vi henter også ut store effekter gjennom bedre utnyttelse av utstyr og mannskap, felles systemer og ikke minst felles innkjøp, sier Stokke.

Powered by Labrador CMS