LANGT OG STORT: Denne NC-hengeren er spesialutviklet for flytting av store skogsmaskiner. Åpen svanehals og på/av-kjøring bak, er blant godbitene. Foto: Klaus Eriksen

Krokkasser.no med tømmerkran og spesialhenger

GARDERMOEN: På Transportmessa viste Krokkasser.no et par interessante produkter for skogsfolket.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

NYTT AGENTUR: Svein Skurdal i Krokkasser.no har sikret seg agenturet på den slovenske tømmerkrana Tajfur Liv.

Selskapet fra Sør-Fron, midt i Gudbrandsdalen, har fått agenturet på den slovenske tømmerkrana Tajfur Liv. Krokkasser.no samarbeider med W-Mek om kunden ønsker denne tømmerkrana og fullt tømmerpåbygg på bil/henger.

- Men om kunden ønsker å kjøpe ny kran og montere denne på eksisterende utstyr, eller å montere den på en krokkasse, så utfører vi dette selv, sier daglig leder og eier Svein Skurdal og legger til at de allerede har levert flere kraner til norske kunder.

Spesialhenger

Et annet interessant produkt for skogsinteresserte på standen til Krokkasser.no på Transportmessa, var en spesialhenger for å flytte skogsmaskiner. Det er irske NC som står bak produktet, og Krokkasser.no har agenturet på dette i Norge.

Kort fortalt er det snakk om en henger med åpen svanehals og totalvekt på 48 tonn (ca. 38 tonns skogsmaskiner). Designet gjør at man får flyttet mer tyngde frem på hengeren, pluss at man kjører skogsmaskinen på hengeren bakfra. Sistnevnte gjør det enklere å komme til, samt å få maskinene av og på uten å koble henger fra bil.

Kapret svensk henger

- Denne ble egentlig utviklet for det svenske markedet. Men da en leveranse ikke førte frem til salg hos en kunde, fikk vi muligheten til å se på den og ta den inn. Vi slo til og fikk veldig gode tilbakemeldinger på den, sier Skurdal.

Powered by Labrador CMS