FOR JERNBANE: Mecalacs fire nye skinnetilpassede modeller, to belte- og to hjulmaskiner.
FOR JERNBANE: Mecalacs fire nye skinnetilpassede modeller, to belte- og to hjulmaskiner.

Mecalacs jernbanemaskiner

MRail-SERIEN: Franske Mecalac går nå inn i markedet med en ny serie spesialutrustede maskiner for jernbane- og skinnedrift.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den nye modellserien består av fire maskiner, to beltegravere på henholdsvis 10 og 13 tonn og to hjulgravere fra 15-21 tonn. Alle maskinene blir utstyrt med hjul for skinnegående drift.

Beltegraverne i MRail-serien har fått betegnelsene 106MRail og 136MRail mens hjulmaskinene er merket med 156MRail og 216MRail. Maskinene utmerker seg med en kompakt konstruksjon, god vektbalanse og høy stabilitet, melder Mecalac.

Utvalget av maskinstørrelser er gjort ut fra en vurdering om at alle skal kunne finne riktig maskin for deres bruk, enten det gjelder nyanlegg eller vedlikehold av eksisterende anlegg. Maskinutvalget er rettet mot både nasjonale jernbaneselskap, bedrifter med private skinneanlegg, trikkeoperatør eller selskap som bygger og drifter skinnegående undergrunnsbaner. Maskinene er beregnet for både nybygging og vedlikehold av skinnesystemer.

Tilpasses etter behov

De nye jernbanemaskinene blir bygd opp ved Mecalacs produksjonslinjer, og dette gjør det mulig å tilpasse dem etter nasjonale bestemmelser som varierer fra land til land. Den nye serien vil bli presentert på den internasjonale IAF-utstillingen i Münster i Tyskland 31. mai til 2. juni 2022.

- Vi ser med glede på at Mecalac utvider programmet, og presentasjonen på utstilling neste år passer godt for oss. For tiden opplever vi som andre stort trykk i markedet, og hvor problemet er å skaffe maskiner nok for å dekke etterspørselen. Ventetiden er blitt lengre, sier daglig leder Christian Beck hos Mecalac-importør Beck Maskin AS.

Powered by Labrador CMS