Norconsult er tildelt tre rammeavtaler med Møre og Romsdal fylkeskommune innen samferdsel. Illustrasjon av Lepsøybrua.
Norconsult er tildelt tre rammeavtaler med Møre og Romsdal fylkeskommune innen samferdsel. Illustrasjon av Lepsøybrua.

Norconsult vant tre nye rammeavtaler

Møre og Romsdal fylkeskommune står for tildelingen.

Publisert

Norconsult har signert flere rammeavtaler om planleggings- og prosjekteringstjenester for Møre og Romsdal fylkeskommune.

Det er inngått parallelle rammeavtaler med fire aktører om levering av planleggings- og prosjekteringstjenester innen samferdsel, med en varighet på inntil fire år. Norconsult ble tildelt rammeavtaler for alle hovedfag og spesialfag (grunn-/ og laboratorieundersøkelser/ -analyser) med bakgrunn i beste forhold mellom pris og kvalitet. I mai signerte Norconsult også en tilsvarende rammeavtale med Trøndelag fylkeskommune.

- Rammeavtalene danner grunnlag for å befeste vår posisjon for Norconsult innen samferdselsplanlegging i regionen, sier Jan Kåre Iversen, direktør for region Midt i Norconsult.

Norconsult tilbyr «komplette leveranser for samtlige fagområder knyttet til plan- og samferdselsmarkedet» fra egen organisasjon.

- Vi har en stor organisasjon å spille på dersom det er behov for spesialfag som ikke finnes lokalt. Det gjør oss effektive i prosjektgjennomføringen til det beste for kunden, sier Iversen.

Powered by Labrador CMS