Fra venstre: Daglig leder Claus Leite i Kiesel Norge, dealer manager Leon Connoly (Tesab og Lippmann) og ettermarkedsleder Bård Skuterud i Kiesel Norge.

Ny avtale om knuseverk, sikter og stackere

Kiesel Norge AS blir forhandler av knusere, sikter og stackere fra Tesab og Lippmann.

Publisert Sist oppdatert

Kiesel Norge AS har inngått avtale med Tesab og Lippmann om eksklusiv rett til distribusjon og salg av deres produktsortiment i det norske markedet. Dette skriver det norske selskapet i en pressemelding. Tesab og Lippmann er begge eid av Metso Outotec.

Daglig leder i Kiesel Norge AS, Claus Leite, er svært fornøyd med utvidelsen av produktporteføljen.

- Våre kunder har etterspurt disse produktene, og vi er, etter å ha sett på ulike muligheter de siste årene, trygge på at vi nå bringer velegnede produkter inn i markedet. Med denne kombinasjonen fra Tesab og Lippmann er vi i stand til å tilby komplett range innenfor de vanlige maskinstørrelsene for Norge, sier han.

Produksjonen av begge merkene skjer i Nord-Irland. Tesab leverer allerede hybridløsninger med strøm og diesel, Lippmann har dette «på gang».

Nasta

Kiesel Norge AS er del av Nasta-gruppen.

- Vårt samarbeid med Nasta AS vil gi synergieffekter inn i en spennende bransje. De første maskinene ventes til Norge ved årsskiftet, og vi gleder oss til å vise dem, sier Claus Leite.

Stor produksjonskapasitet

Leon Connoly, dealer manager for Tesab og Lippmann, er veldig fornøyd med å ha fått Kiesel som sin forhandler for Norge.

- Etter at vi ble kjøpt opp av Metso, har vi kapasitet til å øke vårt produksjonsvolum, og dermed søke flere forhandlere. Norge er et veldig spennende marked, og vi mener at våre maskiner vil passe godt inn i forhold til de utfordringer som brukere av slikt utstyr møter her. Kiesel har det vi ser etter i en forhandler, de har hatt en spennende utvikling de siste årene, de har et godt utbygget serviceapparat og dedikerte ansatte. Vi er sikre på at Kiesel Norge vil markedsføre og serve kvalitetsproduktene våre på beste måte til det krevende norske markedet, sier han.

Powered by Labrador CMS