Ny nordisk messe

Premieren av ExpoLift holdes i september.

Tilgangsutstyr som er alle typer lifter, kraner, byggestillas, byggeheiser, stiger og teleskoplastere, med mer, utgjør i en egen industri. Sektoren har vokst betydelig det siste tiåret når det gjelder leverandører, utleiere og brukere. I år blir det en egen messe for denne sektoren, ExpoLift. Premieremessa arrangeres 14. – 15. september 2023 på Inframässan, Scandic Infra City i Bredden nord for Stockholm.

Messehallen er på 5000 m² og det er et par tusen kvadratmeter utenfor hallen også.

Scop AB, som utgir magasinet Svensk Rental står bak messa:

– Vi startet magasinet Svensk Rental tidlig på 2000-tallet og vi har merket hvor sterkt tilstedeværelsen av tilgangsutstyr har økt i maskinutleiebransjen siden vi startet magasinet. Det er mange leverandører av for eksempel ulike typer heiser, og kundenes etterspørsel er stor. I tillegg er tilgangsutstyrsindustrien svært innovativ. Det skjer stadig nye ting. Liftene videreutvikles i et veldig høyt tempo og modellutvalget er stort, sier Jan Hermansson, som er sjefredaktør i magasinet Svensk Rental.

Scop AB spurte derfor et ganske stort antall leverandører av tilgangsutstyr i Norden om det ville være interesse for å delta på en ren messe for tilgangsutstyr. Svaret fra de fleste leverandørene var et rungende ja. Powered by Labrador CMS