NYKOMMER: Med Nordtrack I1011 mobile knuseverk følger Metso Outotec opp suksessen fra lanseringen av den mindre Nordtrack I908S.
NYKOMMER: Med Nordtrack I1011 mobile knuseverk følger Metso Outotec opp suksessen fra lanseringen av den mindre Nordtrack I908S.

Ny Nordtrack slagknuser

UTVIDER: Metso Outotec utvider programmet og lanserer en transportabel slagknuser i Nordtrack-serien. Det mobile knuse- og sorteringsprogrammet fra selskapet er spesielt rettet mot entreprenører og gjenvinningsmarkedet.

Publisert

Den nye modellen Nordtrack I1011 er en oppfølging av Metso Outotecs tidligere lanserte Nordtrack I908S, en maskin som ble tatt imot med stor entusiasme av brukerne.

- Da den kom viste den seg å være en maskin midt i blinken for oss. Modellen var i en størrelse hvor vi ikke hadde noe tilbud, idet våre Metso-maskiner både var større og beregnet for tyngre knuse- og produksjonsoppgaver. Samtidig så vi at Nordtrack-slagknuseren var en skreddersydd maskin for entreprenører, og at den hadde et meget bredt bruksområde. Oppfølgingen med en ny og større slagknusermodell, Nordtrack I1011, er midt i blinken for oss, sier salgssjef Lars Jørgen Kjærås i Metso Outotec Norway AS.

Lyttet til kundene

GLEDER SEG: Salgssjef Lars Jørgen Kjærås i Metso Outotec Norway AS.
GLEDER SEG: Salgssjef Lars Jørgen Kjærås i Metso Outotec Norway AS.

- Vi lyttet til kundenes tilbakemeldinger, og er glade for å kunne tilby en ny og større maskin som tilskudd i Nordtrack-serien vår. Lanseringen av Nordtrack I908S var meget vellykket, men da kundene også ønsket en mobil maskin med større slagknuser og kapasitet gir vi dem det, sier Vesa Tuloisela som er leder av Nordtrack-produktene hos Metso Outotec. Han legger til at den nye Nordtrack I1011-modellen er bygd med kraftigere knuser og motor, og at den har en knuse- og produksjonskapasitet på 300 tonn i timen.

Bredt bruksområde

Nordtrack-modellen er bygd for et bredt bruksområde og arbeid på en rekke forskjellige arbeidsplasser. Oppgavene kan være alt fra tradisjonell steinknusing og sortering, til behandling av materiale fra rivningsprosjekter.

Dette kan være gjenvinning med både knusing og sortering av betong og steinmaterialer fra rivningsprosjekter, materialer som kan gjenvinnes brukes på nytt. Det gjelder også gjenvinning av asfaltmateriale.

Med sitt kompakte design kan nye Nordtrack I1011 transporteres og flyttes på standard henger, og den er også lett å flytte på inne på anleggene.

Powered by Labrador CMS