Beltet er produsert i borlegert stål med høy kvalitet og har et 28 mm lenkesystem. Produksjonen foregår i Skottland.

Nytt fra Lilleseth Kjetting

Lanserer nye belter i borlegert stål til skogsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det norske markedet siden 1947, og har siden tidlig -80 tallet vært eneimportør for OFA-kjettinger i Norge. Lilleseth har før denne sesongen kommet med flere satsinger for skog som også innbefatter Sisu Skogsmaskinbelte.

Beltene er utviklet og tilpasset krevende norske forhold, og erfaringen man har gjort gjennom mer enn 70 års produksjon, og utviklingen av skogs-kjettinger vært avgjørende for satsingen på belter.

Bærekraft har vært sentralt i utviklingen av beltene, og de skal være spesielt skånsomme for underlaget, gi god dekkbeskyttelse, ha lang levetid og gi økonomisk kjøring.

Beltene produseres i borlegert stål med høy kvalitet og har et 28 mm lenkesystem. Produksjonen foregår i Skottland, i et av de beste kompetansemiljøene innen belteproduksjon i verden.

Da OFA-belter ble utviklet, var det følgende kriterier som skulle innfris: Økt maskinstabilitet, redusert utslipp, beskyttelse av grunnen og dekkbeskyttelse.

- OFA Sisu er ett allround-belte som passer til krevende norske terreng. Det veldig slitesterke materialet til beltene lages av Ovako i Sverige. De 50 mm høye broddene med 40x32 mm tverrsnittareal hjelper også til med å gi et suverent grep og god stabilitet, sier Kjell-Åke Larsson, produktspesialist OFA kjetting og belter, Nordic Traction AB.

OFA Belter leveres til dimensjonene: 710/40-24.5, 710/45-26.5, 750/55-26.5 og 780/50-28.5 FKF2-dekk.

Powered by Labrador CMS