Adm. direktør i Cramo, Thomas Astrup.

Rekordomsetning for Cramo

– Et tegn på at vi gjør mye riktig, sier Cramo-sjefen.

Utleieselskapet Cramo leverte et svært godt fjorår og avsluttet 2022 med ny omsetningsrekord. Samtidig ble driftsresultatet mer enn doblet fra 2021.

– Et tegn på at vi gjør mye riktig, sier adm. direktør i Cramo, Thomas Astrup.

Den totale omsetningen endte på 741 millioner kroner, en oppgang fra 656 millioner i 2021. Det utgjør en vekst på 13 prosent.

– Vi kan si oss godt fornøyde med fjoråret. Cramo har aldri hatt en høyere omsetning enn i 2022, noe som vitner om en sunn drift og en betydelig innsats fra avdelingene våre, sier Astrup.

Rent resultatmessig er fjoråret også oppløftende, forteller Cramo-sjefen.

– At vi mer enn dobler driftsresultatet fra 2021 til 2022 er et tegn på at vi gjør mye riktig. Den kraftige veksten er et resultat av den betydelige jobben lagt ned av samtlige medarbeidere i fjor, sier Astrup.

Rekordomsetning og en tydelig lønnsomhetsforbedring kommer blant annet som et resultat av investering i nyere og mer etterspurt utstyr, samt en stadig mer effektiv drift.

– Veksten vi ser i 2022 er basert på bred omsetningsøkning innen flere forskjellige tjenester. Etter at Boels Rental kom inn som eier i 2020 har vi investert betydelig i en nyere, grønnere og mer digital maskinpark, noe som også har påvirket omsetningsveksten for fjoråret. Denne utviklingen fortsetter også i første del av 2023, og vi har nå sikret oss en bedre markedsposisjon med oppkjøpet av utleieaktøren BAS. At vår langsiktige satsing mottar positiv respons fra markedet allerede er vi selvsagt veldig godt fornøyde med, avslutter Thomas Astrup.

Powered by Labrador CMS