SKAL JOBBE SAMMEN: Mads Hompland (til venstre) blir daglig leder og Bjarne Solli fortsetter i sin stilling som driftssjef.
SKAL JOBBE SAMMEN: Mads Hompland (til venstre) blir daglig leder og Bjarne Solli fortsetter i sin stilling som driftssjef.

Risa inn i nytt selskap

Den nyetablerte entreprenørbedriften starter med sterk egenkapital.

Publisert

B.S. Graveservice. Det er navnet på det nyetablerte selskapet Risa AS her etablert sammen med Solli Construction: Selskapet skal jobbe innen grunnarbeid, og Graveservice skal rendyrket som et lokalt selskap.

Det nyopprettede selskapet skal bygge videre på et veletablert firma som startet i 1982. Firmaet skal fortsatt være en lokal aktør i Sokndal, med fokus på lokalmarked i Dalane.

"B.S. Graveservice vil bygge videre på det gode verdisettet som Bjarne Solli med familien har bygget opp igjennom 40 år med drift. B.S. Graveservice skal fortsatt være en lokal entreprenør med ca. 30 ansatte. Ansatte fra tidligere selskap får tilbud om jobb i det nye selskapet", oppgir partene i en pressemelding.

Hompland blir sjef

Selskapet eies 50/50 av Solli Construction og Risa. Mads Hompland blir daglig leder og Bjarne Solli fortsetter i sin stilling som driftssjef.

– Det nyetablerte selskapet har en sterk egenkapital for å trygge ansatte og leverandører, og er godt rustet til videre satsing. B.S. Graveservice har som formål å fortsatt være en attraktiv entreprenør for kunder og leverandører i regionen sier, Bjarne Solli.

Hovedkontor i Sokndal

Daglig leder, Mads Hompland sier:

– Vi ønsker å bygge videre på det gode arbeidet og renommeet som Solli-familien og de ansatte har stått for siden starten i 1982. Firmaet skal rendyrkes som et lokalt selskap med en trygg og god arbeidsplass for de ansatte. Hovedkontoret blir fortsatt i Sokndal og med Dalane regionen som det viktigste markedsområde.

Powered by Labrador CMS