SAMARBEID: Med Lundberg-lasteren som bakgrunn bekrefter daglige ledere Ole Hveem (t.v) i Akershus Traktor og Rune Sandhaug i Sandhaug AS at Lundberg-samarbeidet er i gang. Foto: Bjørn E. Eriksen

Sandhaugs nye agenturer

NYE AVTALER: - Det har gått i hundre etter at vi med virkning fra 1. mai kjøpte konkursboet etter Multimaskin i Oslo. Lokalene fylles nå opp med produkter fra både ny og tidligere virksomhet, sier daglig leder Rune Sandhaug i Sandhaug AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Sandhaug har landet en treårs forhandleravtale med Fayat, og selskapet overtar agenturene for Ravo og Mathieu feie- og sugemaskiner i Norge. Det betyr at de nevnte Fayat-produktene forblir i de samme lokalene som Multimaskin drev fra i Brobekkveien 113 på Alnabru. Mathieu har suge- og feiemaskiner i klassen 2 m3, mens Ravos program av suge- og feiemaskiner går fra 2,5-4,5 m3.

– Vi er også i forhandlinger om ytterligere representasjoner i tillegg til det som er klart. Målet er bygge opp full aktivitet med salg, verksted og service i Brobekkveien hvor vi har leieavtale med eierselskapet, sier Sandhaug.

Service og verksted

PÅ PLASS: Den første Lundberg demo-maskinen er på plass i Oslo. Foto: Bjørn E. Eriksen

Sandhaug overtok hele varelageret, bruktmaskinene og verkstedet i Brobekkveien. Tre tidligere ansatte på verkstedet hos Multimaskin er også ansatt: Roger Wikstrøm (63) fortsetter som sjef, mekaniker Ivar Nyberg (36) og Jan H. Marigård (60) på uteservice og verksteddrift. Superveteran Marigård har arbeidet både hos Eikmaskin og Multimaskin siden 1980. - Å få Lundberg på programmet blir gøy, sier han til A&T.

Akershus Traktor

Etter at avtalen mellom Sandhaug og Akershus Traktor AS om landsdekkende samarbeid med salg og service av Lundbergs redskapsbærere ble sluppet i midten av mai, er arbeidet med tilrettelegging i full gang. Lundbergs-maskiner er nå også på plass i Brobekkveien.

- For Akershus Traktor betyr avtalen om å representere Lundberg at vi vil utvide porteføljen og maskinspekteret vårt. Dette vil være viktig for våre kunder fra kommuner, borettslag, anleggsfirmaer og øvrige, i tillegg til vår solide kundemasse i landbruket. Samtidig gir dette et viktig bidrag til vår landsomfattende servicevirksomhet hvor vi er representert på 17 steder. Sandhaug og Akershus Traktor er firmaer som har en rekke fellestrekk både i salg og servicefilosofi. Dette samarbeidet gleder jeg meg til, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

Powered by Labrador CMS