Tar imot én type masse gratis

Den har helt spesielle egenskaper.

Publisert

Trenger du avsetning på tørrskorpeleire? Massemottaksbedriften Noah er nå på jakt etter leire til topptetting på Langøya, og tilbyr gratis mottak frem til behovet er bokstavelig talt er dekket.

Langøya utenfor Holmestrand er Norges største revegeteringsprosjekt. Her rehabiliteres tidligere kalksteinsbrudd med behandlede og stabiliserte avfallsmasser. Nå er et nytt område i ferd med å ferdigstilles og det er derfor behov for overskuddsmasser til topptetting.

Kriteriene til overskuddsmassen, er at den er av typen tørrskorpeleire som tilfredsstiller Avfallsforskriftens krav til tetthet, samt at den er jomfruelig og ikke forurenset med rester av fyllmasser og lignende. Tørrskorpeleiren vil bli testet før eventuelle avtaler blir inngått.

- Leiren vil utgjøre et mineralsk tettesjikt over oppfyllingen av steinbruddene på Langøya. Leiren har samme tetteegenskaper, men en langt bedre levetid enn kunstige materialer. Det er derfor vi bruker tørrskorpeleire til dette viktige formålet, sier leder for deponi i Noah Solutions Ann-Cathrin Stridal til AT.no.

Noah har oppgitt salgssjef Nikolai Iversen som kontaktperson for leireleveringen: nikolai.iversen@noah.no (994 55 472).

Powered by Labrador CMS