UTVIDER: Markedssjef i Nøsted &, Kjetil Aukland (t.v.) sammen med daglig leder Roy Solberg i HCP Ringen.
UTVIDER: Markedssjef i Nøsted &, Kjetil Aukland (t.v.) sammen med daglig leder Roy Solberg i HCP Ringen.

Utvidet avtale mellom HCP Ringen og Nøsted &

SIGNERT: Avtalen skal omfatte hele sortimentet til Igland og Trygg hjulkjettinger.

Nøsted & og HCP Ringen har skrevet ny forhandleravtale som altså omfatter produktene fra de nevnte sortimentene. Ett ledd i avtalen er at HCP Ringen får enerett i Norge til å selge snøfresere og sandstrøere fra Igland.

Nøsted & med base i Mandal, har med varemerkene Trygg og Igland lange tradisjoner i bransjen. Med over 80 års produksjon i Mandal, har selskapet levert kjettinger av ulike sorter over hele verden. Etter oppkjøpet av Igland i 2001, har Igland sammen med Trygg også bidratt til en sterk tilstedeværelse i landbruksbransjen for Nøsted &.

I en pressemelding fra Nøsted &, påpeker salgs- og markedsdirektør Kjetil Aukland, at HCP Ringen er godt rigget for salg av Igland redskap og Trygg kjetting, og at avtalen sikrer god dekning i markedet for begge parter.

- Vi ser frem til et utvidet samarbeid mellom HCP Ringen og Nøsted &, og tenker at HCP Ringens forhandlere med dette kan tilby sine kunder en mer komplett produktportefølje. At vi kan tilby disse produktene gjennom HCP Ringen, gjør at vi i enda større grad kan være en totalleverandør for våre kunder. Vi har lang og god erfaring med Igland fra tidligere, og har god kompetanse på produktene i et godt utviklet forhandlernett, sier daglig leder Roy Solberg i HCP og legger til at selskapet har 25 veletablerte forhandlere over hele landet.

Powered by Labrador CMS