Isuzu «bjudar på» ut 2023 når det gjelder den sterke inflasjonen i verden.

Vil ikke øke pickup-prisen selv om delene blir dyrere

Tar støyten for kundene når det gjelder økte produksjonskostnader.

Publisert Sist oppdatert

Nå innfører Isuzu «prisgaranti ved kjøp av ny Isuzu» - «kjøp ny Isuzu nå og behold bilprisen i 2023».

Pickup-markedet er i disse dager preget av usikkerhet med mangel på mikrochiper, transportutfordringer og etterdønninger fra covid-19. Konsekvensen er høyere bilpriser, lange produksjonstider og lengre leveringstider for kundene. Noen pickup-produsenter forteller, ifølge en pressemelding fra Isuzu, om leveringstider på over ett år.

Isuzu opplever også lengre leveringstider enn tidligere, og har nå leveringstid på 2-5 måneder.

For å gi kundene trygghet og forutsigbarhet innfører Isuzu nå prisgaranti for biler som leveres i 2023. Kort fortalt går det ut på at hvis man kjøper Isuzu nå, er man garantert dagens pris eks. registreringsavgift ved utlevering i 2023.

Salgssjef i Isuzu Norge, Steinar Dokken, forteller at de ønsker å gi trygghet for kunden.

- Til tross for økte priser fra fabrikk på produksjon og transport velger vi å opprettholde dagens bilpris på alle nye bestillinger, uavhengig av leveringstid. Dette for at det skal være mest mulig forutsigbart for deg som kunde å handle ny Isuzu, sier han.

- Vi tror dette minsker usikkerhet for både nye og gamle kunder. Vi opplever stor pågang etter ny Isuzu, og med prisgarantien vil det være en ekstra trygghet for kunder som bestiller ny bil nå, legger han til.

NB: En eventuell avgiftsøkning i 2023 vil ikke være dekket av prisgarantien, melder Isuzu.

2021 ble det beste salgsåret for Isuzu Norge noensinne med 1245 registrerte biler. Selv om pickupmarkedet har vært mer preget av usikkerhet i 2022, har ikke dette satt noen brems på antall kontrakter.

- Vi er utrolig glade for at såpass mange velger Isuzu, og ikke minst at kundene slipper å vente altfor lenge på sin bil, sier Dokken fornøyd.

Powered by Labrador CMS