Selger Jon Ølstad (t.v.), leder av uteservicen Frode Hellum og avdelingsleder Olav Hauknes inviterer til «Åpent Hus» 12.-13 mai.

10-årsjubileum på forskudd

LIER (AT.no): I september runder Volvo Maskins Buskerud-avdeling ti år. Jubileet markeres imidlertid 12.-13. mai på «Gilhusmartnan» i Lier.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

«Gilhusmartnan» er ny av året, og bak arrangementet står Haki AS (stillas), Malleus Maskin AS, entreprenør Ivar Tanum AS og Volvo-avdelingen i Lier – som alle har «bopel» i Gilhusveien i Lier. Under «Martna’n» vil veien være fylt med maskiner/utstyr fra de fire firmaene, og arrangør-kvartetten håper på stort fremmøte. Mat og drikke vil bli servert.

25 ansatte

Da Volvo-avdelingen i Lier åpnet i september 2007, hadde avdelingen fem ansatte. I dag utgjør staben 25 medarbeidere der 16 er knyttet til inne-/uteserviceapparatet. Avdelingen har ti servicebiler som «fyker» rundt i avdelingens serviceområde som omfatter Buskerud, nordre del av Vestfold og Asker/Bærum.

I Volvo-staben finner vi også tre serviceledere, tre på delelageret, to i administrasjonen og en selger. Daglig leder er Olav Hauknes (63) som har vært avdelingsleder siden dag én.

569 maskiner

Volvo-avdelingen har siden starten i 2007 solgt totalt 569 nye maskiner.

167 av disse er beltegravere over 14 tonn og 145 hjullastere fra tolv tonn og oppover. Topp salgsår var i 2015 og 2016 da avdelingen i begge årene leverte 79 nye Volvo-maskiner.

Fortsatt i drift

Den første maskinen Volvo-avdelingen solgte, var en L90F hjullaster (15 tonn).

Den ble kjøpt av Kurt og Pål Kristoffersen AS i Krokstadelva (Nedre Eiker). Hjullasteren er fortsatt i drift.

Powered by Labrador CMS