Søren Lund, direktør for anskaffelser hos danske DSV Road Holding NV, mottar den første av 3000 semitrailere fra styremedlem Ulrich Schöpker og internasjonal Key Account-sjef Josef Warmeling i Schmitz Cargobull AG.

3000 semitrailere til DSV

Søren Lund, direktør for anskaffelser hos danske DSV Road Holding NV, mottok mandag 26. januar den første av i alt 3000 semitrailere fra den tyske tilhengerleverandøren Schmitz Cargobull AG.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I tillegg til størrelsen på ordren er det mest spesielle at det gikk bare ti dager fra kontraktunderskrift til den første DSV-dekorerte semitraileren ble levert.

Dette skyldes Schmitz Cargobulls svært sofistikerte produksjonssystem som innbefatter just in time-leveranser selv fra den minste underleverandør. I ekstreme tilfeller kan selskapet klare å levere en semitrailer 18 timer etter at den er bestilt.

Alle de 3000 semitrailerne har kapellpåbygg og skal utstyres for å kunne transporteres både på jernbane og ferger. Det er snakk om både standardtrailere og volumtrailere. Leveransen vil pågå over to år. DSV er en betydelig aktør også her i landet gjenneom blant annet DSV Road Norge AS.

Powered by Labrador CMS