Avtaleinngåelse. Fra venstre: Erling Ekeren (resursansvarlig, AKH),David Kristianslund (salgsdirektør, Volvo Maskin AS),Frank-Ole Sørensen (daglig leder, Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS),Roger Kjenås (resursansvarlig, Isachsen) ogJonas Nelson (distriktssjef Buskerud, Volvo Maskin AS)

33 Volvo-er til Hæhre & Isachsen Maskinutleie

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av 33 nye Volvo anleggsmaskiner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Maskinene er de mest moderne på markedet innen miljø og sikkerhet, og nå skal Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg rekruttere inntil 100 nye maskinførere for å utføre mer jobb i egen regi, står det i en pressemelding fra selskapene.

Følgende gravemaskiner inngår i pakken:

  • 3 stk. ECR145EL
  • 11 stk. ECR235EL
  • 2 stk. EC300EL
  • 5 stk. ECR355EL
  • 12 stk. EWR170E.

Alle maskinene blir utstyrt med SMP tiltrotatorer og SMP skuffer.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av 33 nye Volvo anleggsmaskiner. Blant disse er det 12 stk. EWR170E gravemaskiner. Volvo EWR170E Foto: Volvo CE

Alkolås og Hammerglass

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av 33 nye Volvo anleggsmaskiner. Blant disse er det 11 stk. ECR235EL gravemaskiner.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie legger vekt på å ha en moderne maskinpark som tilfredsstiller de stadig strengere miljøkravene i bransjen.

De nye Volvo-maskinene oppfyller de helt nye kravene i henhold til EU Steg V, og alle maskinene utstyres med blant annet autostopp for å redusere unødvendig tomgangskjøring. Det legges også stor vekt på HMS, og alle maskinene blir utstyrt med både Hammerglass frontrute og alkolås.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS har inngått en avtale med Volvo Maskin AS om levering av 33 nye Volvo anleggsmaskiner. Blant disse er det 5 stk. ECR355EL.

Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg ønsker å utføre mer jobb i egen regi. Dette medfører behov for å ansette opptil 40 - 50 maskinførere i hvert av selskapene. Maskinene i Volvo-handelen skal i hovedsak til disse to selskapene, og fordeles med ca. halvparten til hvert av selskapene.

- Vi håper at de nye Volvo-maskinene med et topp førermiljø kan bidra til at vi får tak i dyktige maskinførere, sier Roger Kjenås og Erling Ekeren, som er ressursansvarlige i de to selskapene.

- Valget falt til slutt på Volvo

- Vi har hatt en god prosess rundt kjøpet med de leverandørene vi mener er i stand til å serve oss, og valget falt til slutt på Volvo, sier daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie Frank-Ole Sørensen.

- Vi mener Volvo Maskin er en av de beste maskinleverandørene når det gjelder service. Maskinene må gå, og derfor er et godt, landsdekkende serviceapparat viktig for oss. For å sikre forutsigbarhet og god oppfølging av maskinene har vi også tegnet fullserviceavtale på alle maskinene, sier Sørensen videre.

De fleste av maskinene vil leveres i mai 2019.

- Vi er svært fornøyde med å ha fått til denne avtalen, og takker for tilliten Hæhre & Isachsen Maskinutleie har vist oss sier salgsdirektør i Volvo Maskin, David Kristianslund. 

Hæhre Entreprenør er en av Norges største anleggsentreprenører innen vei, kraft og andre større anleggsprosjekter. Isachsen Anlegg er en regional anleggsvirksomhet med hovedfokus på grunnarbeid, infrastruktur og utomhusarbeid, med Østlandet som nedslagsfelt. Hæhre og Isachsen er begge del av BetonmastHæhre Gruppen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS