MGF-direktør Anita Hall kan se tilbake på et fabelaktig maskin-år.
MGF-direktør Anita Hall kan se tilbake på et fabelaktig maskin-år.

«All time high kan jeg ikke garantere, men...»

Maskingrossisternes Forening gjør snart opp status for anleggsåret 2012. Direktør Anita Hall vet ennå ikke om det blir «all time high». Møt MGF-sjefen i Ukens intervju.

 

1.       Hva er det første du gjør på jobben mandag morgen?
Kaffen er aller første post hver morgen. Så fyrer jeg opp PC' n, og er i gang!

 

 

 

2.       Hvis du ikke hadde jobbet i denne bransjen, hvor hadde du jobbet da?

 

Vanskelig å si. Jeg er på mange måter bransjeuavhengig. Har jo tidligere jobbet som revisor i mange år, deretter med, sykehushygiene og så vært administrasjonssjef ved en liten fabrikk. Det er mange veldig spennende bransjer, men jeg må si jeg trives veldig godt i den jobben jeg har nå.

 

3.       Hvilken samferdselsminister husker du best, og hvorfor?

 

Hmmmm. Må vel bli Kjell Oppseth det. Han huskes jo aller best for både entusiasme, gjennomføringsevne, lojalitet til eget distrikt og personlighet.

 

 

 

4.       SAS eller Norwegian?

 

Ingen sterke prinsipper, men ender vel kanskje oftest med Norwegian. Billig og greit. I dag er det å ta fly omtrent på linje med å ta bussen, så jeg er ikke så opptatt av om jeg får kaffeservering eller servicenivået på korte strekninger. Skal jo bare komme meg fra A til B på en praktisk måte.

 

 

 

5.       Hva klarer du deg ikke uten?

 

Jeg ville nok hatt store problemer med å greie meg uten pc'n. I dag har den nærmest blitt en del av oss alle, et nødvendig hjelpemiddel på jobb og privat, i hverdager og på ferie. nesten uansett hva du skal foreta deg så er Pc og nett et «must».

 

 

 

6.       Hva tenker du på når du hører ordet «veistandard»?

 

Dette ordet er negativt ladet og man assosierer umiddelbart til dårlige veier. Jeg har hytte i Hemsedal og det er kanskje unødvendig å nevne at standarden på veiene i Hallingdal for eksempel ikke er noe å skryte av. Skuffende er det også at det bygges nye for så vidt flotte veistrekninger i den retningen som kun er to-felts og som nesten mangler forbikjøringsmuligheter. Helt utrolig!!

 

 

 

7.       Blir det «all time high» i maskinbransjen i år?

 

Året som snart er over har vært helt topp for maskinbransjen!! All time high kan jeg ikke garantere, men at vi beveger oss opp mot nivået fra 2008 er helt sikkert! Det blir spennende å se utviklingen i 2013.  

 

 

 

8.       Hva gjør deg forbanna?

 

Jeg har et temperament som en gang i blant slår ut i full blomst. Det kan skje når saker og ting irriterer over lenger tid. Strikken kan strekkes ganske langt, men når den ryker kan jeg bli ekstremt forbanna!!

 

 

 

9.       Internett eller trykt medium?

 

Ingen tvil, -internett! Kan ikke greie oss uten det i dag. Og så er det så greit at alt der er ferskt og oppdatert! Ryddig er det også, ikke bunker med papirer, blader og bøker som bygger seg opp i krik og krok! Det liker jeg!

 

Forsiden nå