SYMBOLSK: Kai Paulshus overrekker en stor modelldumper og en mindre gaffeltruck til Andreas Corwin som symbolsk markering av at nå er det han som har konsernansvaret for både maskin og truck.

Andreas Corwin blir konsernsjef i AS Sigurd Hesselberg

Siste steg i den planlagte lederkabalen i AS Sigurd Hesselberg er tatt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Etter fem år og en måned som konsernsjef i AS Sigurd Hesselberg var det duket for skifte. 1. juli sa Kai Paulshus (63) takk for seg, og Andreas Corwin (38) rykket inn som øverste sjef for konsernet.

- Det ligger ingen dramatikk i skiftet, for avtalen var at jeg skulle sitte i stillingen i fem år da jeg sa ja i 2015. Nå fortsetter jeg som rådgiver i selskapet i ett år, og vil i denne perioden ha tett samarbeid med Andreas Corwin, sier Kai Paulshus til AT.no.

Tar over

Samtidig med at Paulshus gikk inn i lederstillingen for fem år siden, ble daværende nybakt tvillingfar Andreas Corwin leder av service/support i Norge og Sverige. I oktober 2018 fikk han ansvaret for Hesselbergs svenske selskap, og 1. desember rykket han opp som leder av Hesselberg Maskin. Siste steg i karrierestigen tas ved utnevnelsen som konserndirektør i AS Sigurd Hesselberg med virkning fra 1. juli. Dette innebærer at alle avdelinger vil rapportere til Andreas Corwin.

TRUCKSJEF: Per Erik Pedersen tar over som leder for Hesselberg Truck. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i samme selskap.

Ny leder av Hesselberg Truck

Samtidig med topplederskiftet fratrer Paulshus også som leder av Hesselberg Truck. Hans nærmeste medarbeider Per Erik Pedersen utnevnes til direktør i truckselskapet og vil rapportere til konsernsjef Corwin.

Både Paulshus og Corwin er enig om at man nå har vært gjennom en meget ryddig prosess som er godkjent av styret og eiere.

– Det er helt i tråd med grunnlaget som ble lagt for fem år siden. Kai har ledet selskapet som forutsatt, jeg er blitt fem år eldre. I kommende år får jeg gleden av å ha han med som rådgiver, sier Andreas Corwin.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS