Åpner nytt Kärcher-senter

Åpner nytt Kärcher-senter

Blir den første fullverdige konseptbutikken i Norge.

 

Kärcher har bygget ut og pusset opp proffsenteret i Stanseveien 31 i Oslo, og feirer dette med offisiell åpning av Kärcher Center Oslo 16.oktober kl. 10.00. Selskapet lover mange gode tilbud, konkurranse med flotte premier, og mulighet for demonstrasjon og testing av profesjonelle produkter.

Prosjektleder for oppgraderingen, Tom Dahl, ser frem til å kunne gi Kärchers kunder et bedre tilbud i egne lokaler.

- For våre kunder vil dette bety blant annet større vareutvalg, bedre og raskere service. Nå får vi muligheten til å vise frem flere produkter og mer tilbehør for både profesjonelt renhold og til private forbrukere. Hos oss ønsker vi å tilby kundene så mye som mulig fra produktsortimentet i begge kategorier. Med større plass og optimal vareplassering har vi endelig muligheten til dette, sier Dahl.

I tillegg til ny butikk omfatter oppussingen ny utvendig fasade, utvidelse av lager og oppussing av kontorlokaler. Arbeidet startet i juli, og er planlagt å pågå til november.

Det finnes i dag over 200 Kärcher-sentre i verden med dette konseptet, men Kärcher Center Oslo er den første fullverdige konseptbutikken i Norge. Butikken har nå et stort utvalg av gulvvaskemaskiner, høytrykksvaskere med både varmt- og kaldtvann, våt- og tørrsugere og feiemaskiner for profesjonelt renhold.

Den største produktnyheten på proffsiden er allikevel Kärcher verneutstyr og arbeidsbekledning for bruk ved rengjøring. Også for hjem og hage-segmentet har proffsenteret flere modeller i nesten alle produktkategorier, ikke minst av tilbehør og rengjøringsmidler. Kärcher kan også tilby utleie av tepperenser.

Forsiden nå