ASFALT-HELTENE: Formann Geir Berntsen i Norsk Asfaltforening hedrer de av Veidekke-laget som var tilstede på konferansen.

Årets asfaltjobb 2015 til Veidekke

Veidekke Industris asfaltlag tok prisen for årets Asfaltjobb 2015 for asfaltering av Vestre rullebane på Gardermoen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Prisutdelingen er et av høydepunktene på den årlige Asfaltdagen, og det var et solid Veidekke-team som entret scenen for å motta blomster og diplom fra formannen Geir Berntsen i Norsk Asfaltforening. At tildelingen kom på foreningens 40-årsfeiring 21. januar med 250 i salen på Raddison Blu Scandinavia Hotel i Oslo satte en ekstra spiss på utdelingen.

Ni kandidater

Det var i alt ni kandidater nominert i kampen om Årets Asfaltjobb, 6 av forslagene kom fra byggherren (Statens vegvesen) og 3 fra entreprenørene. To av forslagene var NCC-lag, fem var fra Veidekke, Skanska hadde en kandidat og den siste var fra Velde Asfalt.

Vurdering av kandidatene ble foretatt av Erik Wulvik og Ragnar Bragstad fra Veiteknisk Institutt (VTI) og i begrunnelsen het det:

BEVISET: Arbeidsleder Rolf Sigmund Vøien med diplomet som beviset på at Veidekke-teamet gikk til topps i konkurransen om Årets Asfaltjobb 2015.

- Som oftest har prisen vært gitt til ett utleggerlag for en konkret jobb, men i år har mange av forslagene også løftet frem organisasjonen som ligger bak. Dette gjelder både for «mindre» prosjekter på fylkesveier og større prosjekter. Alle innsendte forslag kunne fortjent en pris, men juryens valg falt tilslutt på Veidekkes Industris asfaltering av Vestre rullebane på Gardermoen. Hovedårsaken er at det ikke er hvert år at det gjennomføres jobber av en slik størrelse med like strenge krav til overholdelse av frister og kvalitetskrav. Veidekke gjennomførte jobben uten å smyge listen eller gå på akkord med noen krav.

Vinnerlaget

På vinnerlager var Tore Andre Slemdal, Karl Fredrik Holter, Øyvind Sørkilflå, Johnny Halvorsen og Pål Gunnar Brandhaugen (baser). Anleggsledere: Jostein Larsen, Jarle Hornseth og Rolf Sigmund Vøien. Kvalitetssjef: Geir Lange.

 

Powered by Labrador CMS