NYTT AGENTUR: De første maskinene kommer til Anleggsgruppens hovedkvarter i Lier i januar neste år, men firmabilene er allerede dekorert med Bobcat-logoer. Fra venstre er Paul Håkon Endresen, Magne Reiersrud og Per Gunnar Holmgren.

Bobcat til Anleggsgruppen AS

Anleggsgruppen AS i Lier (Buskerud) overtar agenturet av Bobcat fra 1. januar 2018.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Rosendal Maskin AS i Spydeberg har hatt Bobcat-agenturet siden 2009. Men nå er det Anleggsgruppen som skal selge minigravere (16 modeller fra 1-9 tonn) og kompaktlastere (20 modeller, belter/hjul fra 1,1-5 tonn). Scanlift Maskin AS på Hamar får ansvaret for Bobcats teleskoplastere.

Det er medeier og salgssjef i Anleggsgruppen AS, Paul Håkon Endresen, som opplyser dette til AT.no.

Forhandlinger i ett år

– Vi har ført forhandlinger med Bobcat-eier Doosan i ca. ett år, og vi gleder oss nå til å selge minigravere og kompaktlastere fra den verdenskjente produsenten. Iløpet av januar vil vi ha de første maskinene på anlegget vårt her i Lier, sier Endresen som var Bobcat-ansvarlig da han var ansatt i Rosendal Maskin.

To av selgerne i Anleggsgruppen har også salgserfaring med den kjente «amerikaneren».

Endresen opplyser at et landsdekkende servicenett for Anleggsgruppens nye maskinmerke vil være på plass i løpet av første halvår neste år. Lier-firmaet fikk tidligere i år agenturet for Bergmann (beltedumpere) og Ammann (vibroplater, valser).

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS