Teknisk sjef Kjell Tveiten (t.v.) og salgssjef Henrik Anholt i Nasta er fornøyde med de nye serie 5-maskinene.
Teknisk sjef Kjell Tveiten (t.v.) og salgssjef Henrik Anholt i Nasta er fornøyde med de nye serie 5-maskinene.

Braksukess for Hitachis serie 5

Hitachis nye serie 5-maskiner går unna som varmt hvetebrød.

Hitachi introduserte sine nye maskiner i forbindelse med Vei & Anlegg i vår, og foreløpig er fire modeller introdusert, ZX250LC-5, ZX290LC-5, ZX350LC-5 og ZX470LCH-5.

Og maskinene har solgt så godt at kunder som bestiller maskiner nå, først vil få dem levert på vårparten, forteller salgssjef Henrik Anholt i Hitachi-importør Nasta.

Hva er årsaken til suksessen?

- Vi opplever at sjåførene først og fremst verdsetter den gode komforten i hytta, i tillegg til de velkjente fordelene med Hitachi, nemlig mykhet og samkjøring på hydraulikken, sier Anholt.

 Han forteller at de har solgt et sekstitalls enheter av de fire modellene så langt. Rundt halvparten av de solgte maskinene er foreløpig lever til sluttkunde.

 Den største ordren kom fra Carl C. Fon, som har kjøpt fem serie 5-maskiner, nemlig én ZX250LC-5, to  ZX350LC-5 og to ZX470LCH-5.

- Vi har sett en noenlunde lik fordeling i etterspørsel etter de tre modellene på hhv 27,30 og 35 tonn. Naturlig nok etterspør markedet færre 50-tonnere hvilket også reflekteres i salget for denne modellen, forteller Anholt.

For mer info om serie 5, besøk nettsiden  http://new5range.com/

Forsiden nå