Nyåpnede Middle East Distribution Center i Dubai, Forente Arabiske Emirater.
Nyåpnede Middle East Distribution Center i Dubai, Forente Arabiske Emirater.

Caterpillar åpner senter i Dubai

Caterpillar Inc. sitt Middle East Distribution Center er over 46.000 m 2, og skal forsyne Midt-Østen, Europa og Afrika med maskiner.

130 medarbeidere skal sørge for at maskiner og deler når ut til Cat-kunder i Midt-Østen. I tillegg skal senteret øke Caterpillars leveringskapasitet i Afrika og Europa, der de fra før er distribusjonssentre i Moskva, Grimbergen i Belgia og Johannesburg.

Vi er forventningsfulle til hvilke vekstmuligheter vi har i Midt-Østen og Afrika. Distribusjonssenteret i Dubai er den første av en rekke investeringer vi skal gjøre i regionen, som vil gi oss rask tilgang på deler til våre forhandlere og kunder, sier Nigel Lewis.

Han er Caterpillars øverste ansvarlige for distribusjon EAME-området (Europa, Affrika og Midt-Østen).

Senteret i Dubai er en del av Caterpillars overordnede plan om et globalt distribusjonsnettverk for å skaffe deler raskere til forhandlere og kunder verden over.

Planen ble satt ut i live for åtte år siden, og har ført til oppføring av distribusjonssentere i Kina (Shanghai 2006), Russland (Moskva 2007), Texas (2009), Ohio (2011), Spokane i Washington og California (2012).

Forsiden nå