PRIS: Kjeftknuseren Mobicat MC 120Z Pro er blitt prisbelønt for sitt elegante design.

Design-priser til Kleemann

Knuse- og sikteverk fra tyske Kleemann (Wirtgen Group) har oppnådd to designpriser i år. Og prisvinnerne var utstilt på Bauma.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kjeftknuseren Mobicat MC 120Z Pro er tildelt den amerikanske/europeiske iF Design Award for et robust design og innovative løsninger.

Knuser, transportører og sikter har elektrisk drift. Et intuitivt kontrollpanel med få kommandoer gjør det enkelt for operatøren å unngå «feilkjøring» av knuseren. Mobicat-knuseren som har en maks.-vekt på 83 tonn, alt etter hva slags utstyr som er montert, knuser steinstørrelse på opptil 1100x700 mm og kan produsere 650 tonn/time.

Wirtgen Norway har allerede levert to MC 120Z Pro-knusere.

NY: Utleggeren 1003i var en av nyhetene fra Vögele. Wirtgen Norway kjører med nykommeren på forsommeren.

Kleemanns Mobiscreen Evo sikteverk (MS 702/703 og MS 952/953) er blitt prisbelønt for sine innovative løsninger for enkel og sikker drift av sikteverkene.

Nye utleggere

Vögele lanserte fire nye asfaltutleggere, deriblant modellene Super 1000i på belter og Super 1003i på hjul hvor sistnevnte er svært Norges-aktuell.

Wirtgen Norway har allerede bestilt to av den nye modellen som skal gå i demo på forsommeren. Utleggerne med arbeidsbredde på 3,9 m er bygget på modellen 1303-3i, men i en noe forenklet utgave av denne.

Det gjenspeiles i systemet Ergo Basic som har et enklere betjeningspanel enn 1303-3i. De nye utleggerne henter krefter fra en Steg 4 Deutz-motor med effekt på 55 kW/74 hk.

Powered by Labrador CMS