Johnny Wilmann kommer på besøk.
Johnny Wilmann kommer på besøk.

Donaldson banker på

  Johnny Wilmann er i full gang med markedsføring og salg av Donaldson filter til anlegg- og transportbransjen, knusverk, ja til all slags industri som blir filtrert.

 

Wilmann, som vi møtte på Nor-Fishing i Trondheim i forrige uke, skal ut og banke på dørene hos anleggsbransjen. Han har hovedansvaret for det nye agenturet til Trøndelag Trucksenter med å markedsføre Donaldson filter i Norge. Agenturet er det første i begge Trøndelagsfylkene med muligheter for utvidelse til et større distrikt. Importør er DP Filterteknikk med hovedkontor i Haugesund, og som tilbyr filter fra anerkjente produsenter som Donaldson, Mann & Hummel og SF-Filter.

 

Donaldson lager originalfilter til store motor- og utstyrsprodusenter rundt om i verden.

På banen

- Vi har alltid skrudd og reparert maskiner i ulike merker. Nå er vi også i filterbransjen, forteller Wilmann, som understreker at dette representerer en positiv utvikling i forhold til Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS). - Målsettingen er å unngå driftstans, samt redusere kunders driftskostnader. Med serie- og registreringsnummer kan vi gi filtertilbud til de fleste maskiner og utstyr, understreker Wilmann.

 

Trøndelag Trucksenter har eget laboratorium for oljeanalyser, og kan dermed tilby optimale filterløsninger.

 

Med over 900.000 registrerte kryssreferanser av filterelementer kan Trucksenteret tilpasse filterkatalog etter kundens behov basert på teknologi fra verdens største produsenter av filter.

- Vi har et av Norges største lager av filter for utleie av filteraggregat og forskjellige typer filterenheter, forteller Wilmann.

Forsiden nå