Fra venstre: Finn Thrane Johansen (daglig leder i EMSG Norge), Nicolas Rousseau (Hyundai Construction Equipment Europe) og Kjell Ove Moss (eier av EMSG Norge AS) foretok den offisielle åpningen av anlegget med båndklipping.

EMSG klar med Hyundai

Nå er Hyundai-importen samlet under et tak, hos importør EMSG Norge AS.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De første Hyundai-maskinene er på plass på anlegget i Bølervegen 40 på Frogner ved E6, og den offisielle åpningen av anlegget ble foretatt fredag 24. mai klokken 12.00.

Daglig leder Finn Thrane Johansen i EMSG Norge AS hadde gleden av å ha både eieren, Kjell Ove Moss og Nicolas Rousseau fra Hyundai Construction Equipment Europe tilstede.

- Vi har valgt å markere oppstarten med Åpen Dag både i går og i dag. I praktfullt sommervær var innrykket i går meget bra, og da får vi godta at værgudene ikke er like vennlige nå under den offisielle åpningen, sier Finn Thrane Johansen.

- Vi har klemt til med åpningstilbud på både maskiner og utstyr, og har fått respons. Alle maskinene vi har fått til Norge, er solgt. De siste tre kom faktisk i går.

Etablert 1. oktober 2018

EMSG Norge AS holder til i Bølervegen 40 på Frogner (Akershus) ved E6.

Formelt ble selskapet EMSG Norge AS etablert 1. oktober 2018 og fra starten av var det klart med import av Hyundais maskiner opp til 10 tonn. De større Hyundai-maskinene har Hymax i Brumunddal importert til Norge, men for noen måneder siden ble denne avtalen sagt opp. På nylig avholdte Bauma ble det bekreftet at også de store Hyundai-maskinene vil inngå i importavtalen EMSG Norge har med Hyundai Construction Equipment.

Gjennom en omfattende ansettelsesprosess og oppbygging av staben sentralt, og med representasjon i blant annet Bergen og Tromsø, har det ligget i kortene at ambisjonen er at EMSG Norge skal bli en betydelig aktør i landet. Ytterligere utvidelse av importprogrammet kan ventes.

Glimrende lokalisering

- Vi har fått en glimrende lokalisering her på Berger hvor vi har overtatt lokalene til påbyggerbedriften SKAB. I tillegg overtar og leier vi lokaler av Fartsskriver som trengte mindre plass. Her har vi showrom, verksteder, lager og uteplass. Etter en hektisk etableringsfase med ansettelse av folk har vi sett frem til denne åpningsdagen. Vi gleder oss til å komme i gang, men har fortsatt noen brikker i organisasjonskartet som skal fylles, sier Finn Trane Johansen.

Powered by Labrador CMS