En spesiell uke for NCC

«I perioder vil arbeidet stanses helt på alle NCCs bygg-,anlegg og arbeidsplasser.»

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Fra 3. til 7. september bruker NCC Construction en hel uke til å sette økt fokus på helse, miljø og sikkerhet. HMS-uken involverer samtlige 2.000 ansatte, og i perioder vil arbeidet stanses helt på alle NCCs bygg-, anlegg og arbeidsplasser. HMS-uken vil bli brukt til refleksjoner, kurs og opplæring for å øke de ansattes sikkerhet.

Dette skriver selskapet i en pressemelding.

- Det er avgjørende for den enkeltes trygghet at fokuset på HMS er høyt og at alle som jobber i eller for NCC har de riktige holdningene til sikkerhet. Derfor skal alle som er på våre bygg- og anleggsplasser engasjeres, både våre egne ansatte, innleid personell og underentreprenører. Sikkerhet er både et felles og et individuelt ansvar, og den enkelte medarbeiderens motivasjon og holdninger er avgjørende for å lykkes, sier Dag Henning Bredesen, HMS-sjef i NCC Construction.

Blant aktivitetene som blir gjennomført er diskusjoner om sikkerhetsmotivasjon og holdninger, besøk av trenere fra Norges Friidrettsforbund, fallsikringskurs, førstehjelp, kurs i riktig bruk av sikkerhetsutstyr og beredskapsøvelser.

NCC har en nullvisjon når det gjelder ulykker. På veien er det et delmål med H-verdi på under 4 inkludert underentreprenører. H-verdi viser hyppighet av arbeidsulykker som er så alvorlige at det medfører fravær fra arbeid/arbeidsplassen.

NCC Constructions H-verdi, inkludert underentreprenører, siste tolv måneder var 5,3. Så langt i år er H-verdien 4,3.

 

Powered by Labrador CMS