Terje Lastein hos Nasta gleder seg over den nye avtalen med Gripen.
Terje Lastein hos Nasta gleder seg over den nye avtalen med Gripen. (Foto: Nasta)

Eneimportør i Norge på Gripen-produkter til graver

Nasta overtar ansvaret for all markedsføring og salg av HSP Gripen-utstyr i det norske markedet på Gripens S, C og HD-serie tilpasset gravemaskiner.

Både Nasta AS og HSP Gripen kan si seg fornøyde med gode resultater etter 2019 og starter det nye året med å knytte et enda sterkere relasjonsbånd.

HSP Gripen har salgssteder over hele verden og Nasta har vært leverandør i Norge i mange år. Fra januar 2020 har de to firmaene inngått avtale som går ut på at Nasta overtar ansvaret for all markedsføring og salg av Gripen-utstyr i det norske markedet på Gripens S, C og HD serie tilpasset gravemaskiner.

Gripen er blitt et vanlig syn på Hitachi gravere. Foto: Nasta

Nasta vil nå lagerføre klyper og tilhørende reservedeler og sørge for service, support og reparasjoner på ovennevnte produkter.

- Nasta har avdelinger for salg og service mange steder i landet. Sammen med lokale forhandlere er intensjonen å skape et enda bedre nettverk for raske leveranser til konkurransedyktige betingelser, sier Terje Lastein, salgssjef for deler og utstyr hos Nasta.

- Med dette vil vi styrke vår posisjon i det norske markedet, og fortsette tilveksten. Vi ser frem mot et fortsatt godt samarbeid, sier salgssjef Janolof Joelsson hos HSP Gripen.

Forsiden nå