Knut til venstre og Jonny til høyre – hilses velkommen til NLF av Geir A. Mo.
Knut til venstre og Jonny til høyre – hilses velkommen til NLF av Geir A. Mo.

Enger og Enger tilbake i NLF

- Det er viktig å ha et sterkt forbund, sier Knut Enger.

 Knut Enger og Enger Transport Enebakk er tilbake som medlem i Norges Lastebileierforbund (NLF). Tidligere i sommer meldte Veitransport, som nevøen Jonny Enger eier, seg inn.

Knut Enger var medlem av NLF i 8 år, fra 1981 til 1989, men har siden stått utenfor.

- Mye å ta tak i

Nå ser han viktigheten av at bransjen står sammen.

- Det er så mange saker å ta fatt i, alt fra forskjellige bøtesatser til ulike konkurransevilkår og tyverier. Det er viktig å ta bakmennene, å ta de store. Å bøtelegge sjåfører hjelper ikke; blir man tatt som utlending tatt for grove overtredelser i Norge må kjøretøyet tas i arrest. Først da rammes riktig ledd, sier en engasjert Knut Enger.

Jonny Enger eier Veitransport AS som også holder til i Ytre Enebakk. Selskapet meldte seg inn i NLF i august i år.

- Vi meldte oss inn fordi vi mener det er viktig å ha ett sterkt forbund, ikke mange mindre aktører, sier Johnny Enger. Vi trenger et forbund som er slagkraftig og synlig og kan tale bransjens sak, og nå ser det ut til at det er kommet inn en lederskikkelse som kan fronte NLF på en positiv og viktig måte, påpeker Enger.

- Vi utvikler oss

Administrerende direktør i NLF Geir A. Mo er godt fornøyd med at Enger-familien nå er medlemmer.

- Vi er veldig fornøyde med å få med Knut Enger på laget igjen. At han velger å komme tilbake til NLF gir et signal om at forbundet utvikler oss i positiv retning, sier Geir A. Mo.

- Det er tyngde som teller, og da er det viktig at vi står sammen når de viktige kampene skal utkjempes, legger han til.

Forsiden nå