JCB Fastrac 4000-serie leveres som 50 og 60 km/t fra fabrikk. 8000-serien kommer fra fabrikk i 50 og 69 km/t-versjoner.På bildet: JCB Fastrac 4220 (til høyre) og JCB Fastrac 8330.

Fastrac tilpasset de norske førerkortreglene

Rosendal Maskin AS tar JCB Fastrac et steg videre i det norske markedet med mer utstyr og tilpasser traktorene for T5 førerkort.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Endelig har vi på plass en Nordic Edition utstyrspakke for Fastrac 4220 og 8330, og i tillegg har vi nå 50 km/t-godkjenning fra fabrikk, sier Øystein Baraas, salgsansvarlig JCB Fastrac og Agriline.

50km/t godkjenning

Godkjenningen er et direkte resultat fra samtaler med sjåfører og eiere av Fastrac.

- Det var et tydelig ønske om muligheten for kunne kjøre Fastrac med høyhastighets førerkort T5. Etter samtaler med Statens Vegvesen og JCB kan vi nå tilby JCB Fastrac fra fabrikk både som 50,60 og 69 km/t  (4000 – 50 og 60kmt, 8000 – 50 og 69kmt). Dette kombinert med klasseledende kjørekomfort og markedets beste bremser med ABS har vi de perfekte traktorene til både landbruk og anlegg. Dette vil bidra til økt sikkerhet for de yngste sjåførene også, sier Baraas.

- Og i tillegg - på grunn av skivebremser og ABS - står vi godt rustet for de nye kravene til lovpålagt EU-kontroll på traktor med konstruert hastighet over 40 km/t fra 2021, fortsetter han.

50 km/t-godkjenningen kommer kun på nye fabrikkbestilte traktorer på grunn av fabrikkgodkjenningen.

Nordic Pack

I tillegg til muligheten for 50 km/t-registrering, har JCB og Rosendal Maskin AS også satt sammen utstyrspakken «Nordic Edition».

Utstyrspakken opplyses å være fullpakket med utstyr som vil gjøre arbeidsdagen enklere, mer komfortabel og tryggere for norske bønder og entreprenører.

Traktorene kan blant annet fås med LED kjørelys, LED arbeidslys og LED brøytelys, GPS klargjort fra fabrikk, hurtigstyring, oppvarmet frontrute og bakrute, «Deluxe» skinnsete, gulvteppe.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS